Į šalį vėl plūstels labai šilti orai

Į šalį vėl plūstels labai šilti orai

Artimiausiomis dienomis šalyje vėl sulauksime labai šiltų orų – penktadienį temperatūra vietomis gali kilti iki 27 laipsnių, panaši šiluma išliks ir šeštadienį, LRT RADIJUI sako sinoptikė Alva Nagelytė.

Ketvirtadienį pirmoje dienos pusėje dangų dengs gana tankūs debesys, bet antroje dienos pusėje jau bus nepastoviai debesuota, sulauksime daugiau saulės. Daug kur negausiai palis, tik kai kur, pietiniuose ir rytiniuose rajonuose, gali palyti sodriau. Temperatūra kils iki 21–25, prie jūros bus apie 19 laipsnių šilumos.

Penktadienį debesų bus mažiau, lietaus tikimybė nedidelė. Temperatūra naktį nekris žemiau 10-15 laipsnių  šilumos, o dieną kils iki 22–27, prie jūros bus apie 20 laipsnių šilumos. Vėjas išliks silpnas, nepastovios krypties.

Anot sinoptikės, savaitgalį taip pat galime tikėtis labai šiltų orų. Naktimis temperatūra svyruos tarp 11–16, dienomis daug kur sieks 25–27, prie jūros bus kiek vėsiau – apie 21–23 laipsnius šilumos. Išlieka nedidelė lietaus tikimybė. Jis labiau tikėtinas popietės valandomis, bet tik kai kur.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder