Vasaros spalvos

Vasaros spalvos

Atėjo laikas saugią juodą ir tamsius atspalvius išleisti atostogų. Naujo sezono spalvos – energingos ir vaiskios. Pasufleruoti, kurios iš jų šią vasarą karaliauja mados viršūnėse, skuba stilistė, tinklaraščio „TryOn.lt“ autorė Kristina Danilevičė.

Viena šio sezono pažibų – rožinio kvarco spalva. Nesuklysi rožinę ir melsvą papildydama balta, pilkšva ar kitomis pastelinėmis spalvomis.

Aistros gamą šiemet užpildo nerūpestinga koralų ir ugninė raudona. Pirmoji spalva – lengva, gaivi. Antroji – kur kas sodresnė, gilesnė. Oranžiniai raudona žaižaruoja intensyvumu ir šiluma.

Jūros gelmių mėlyna ir geldelių žydra alsuoja egzotiškomis atostogomis salyne. Madinga mėlyna – prigesinta ir švelnesnė indigo variacija, ypač madingi tokio atspalvio džinso drabužiai.

Geldelių žydrą keblu nusakyti – tai tarsi vandenyno žydros ir mėtinės kombinacija. Ją, kaip ir tamsesnę mėlyną, siūloma taikyti prie pastelinių atspalvių, baltos ir auksinės

Prie pretenzingiausių sezono spalvų šiemet priskiriamos vaiskios, drąsios ir dėmesį atkreipiančios žolės žalumo ir vėdrynų geltona. Šių spalvų aksesuarai pagyvins neutralią aprangą, suteiks jai pavasariško gaivumo ir vitališkumo.

Madingi žydinčios lauko gėlių pievos motyvai. Būtent iš gamtos verta semtis idėjų, kaip derinti madingiausias sezono spalvas, nes natūralūs deriniai šiais metais ir įkvėpė mados pranašus.

Paletės pabaigoje – vasaros atgaiva vadinamos šaltos kavos atspalvis. Šiemet jis suvienija visą sezono spalvyną ir tampa idealiu pamatu savitam įvaizdžiui kurti.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder