"Vakarų ekspresas" kviečia pažinti tikrąjį moters grožį

"Vakarų ekspresas" kviečia pažinti tikrąjį moters grožį

Moteris – tai pasaulio grožis. Tai paslaptinga būtybė, kurią galima vadinti tobuliausiu visatos kūriniu. Todėl „Vakarų ekspresas“ artėjančios Tarptautinės moters dienos proga skelbia konkursą, kurio tikslas - atskleisti tikrąjį moteriškumo žavesį.

Nuo vasario 17-os iki kovo 6 d., pasinaudoję portale „VE.lt“ esančia forma, įkelkite nuotrauką, kurioje, jūsų nuomone, užfiksuotas tikrų tikriausias moteriškas žavesys. Nuotraukas taip pat galite siųsti el. pašto adresu [email protected] su prierašu „Moters grožis“. Originaliausios nuotraukos autorių mes apdovanosime ypatingu prizu.

„Vakarų ekspreso“ redakcijos komisija iš penkių daugiausiai lankytojų balsų surinkusių nuotraukų atrinks originaliausią, kurios autorius ir bus apdovanotas pagrindiniu konkurso prizu - galimybe pasilepinti grožio procedūromis "Provanso kvapų SPA".

Tad jei manote, kad esate įamžinę nebanalų, estetišką ir originalų moteriškumo žybsnį, pasidalinkite šia žavia akimirka su „VE.lt“ skaitytojais ir galbūt Jūs Kovo 8-osios proga galėsite pradžiuginti save arba savo gyvenimo moterį išskirtine dovana.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder