Stilingiausias šalies vyras – Donatas Montvydas

Stilingiausias šalies vyras – Donatas Montvydas

Populiarus dainininkas Donatas Montvydas (29), ne kartą pripažintas Lietuvos metų atlikėju, gali džiaugtis ir dar vienu titulu. Antrą kartą vykusios Vyrų mados savaitės metu jis išrinktas ir stilingiausiu šalies vyru.

Prasidėjus Vyrų mados savaitei mados namai „Trend Wave“ ir tarptautinis mados žurnalas „L'Officiel“ paskelbė net 29 kandidatus, turinčius išskirtinį stiliaus pojūtį ir pretenduojančius į stilingiausio vyro titulą. Kam jis atiteks, sprendė madai neabejingi interneto vartotojai. Jų balsai lėmė, kad stilingiausiu pripažintas D.Montvydas. Atlikėjas neslėpė, kad šis įvertinimas jam labai svarbus.

Dar anksčiau Donatas yra sakęs, kad viešojoje erdvėje pasirodyti su jo įvaizdžio neatitinkančia apranga būtų neatleistina klaida: „Anksčiau patogiausias man drabužis buvo sportinė apranga, o dabar ją apsivelku tik sportuodamas. Muzikinė karjera tarsi įpareigojo atkreipti dėmesį į tuos dalykus, kurie neatrodė reikšmingi.“ Atlikėjas neslepia, kad įvaizdis jam tampa vis svarbesnis, o stiliaus paieškos įdomesnės. Atlikėjas neslepia, kad jis – perfekcionistas, tad viską stengiasi padaryti kiek galima geriau, o kai kuria įvaizdį, kruopščiai apgalvoja kiekvieną detalę nuo batų iki šukuosenos.

Net užsiimdamas mėgstamu vandens sportu, mankštindamasis treniruoklių ar gimnastikos salėje į savo aprangą D.Montvydas dėmesį būtinai atkreipia. Patogumas žinomam atlikėjui – labai svarbu, jis dažniausiai laiką leidžia aktyviai.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis"

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder