Šeštadienį ,,Švyturio arenoje’’: virš 150 mados ir grožio prekės ženklų

Šeštadienį ,,Švyturio arenoje’’: virš 150 mados ir grožio prekės ženklų

Kas ateinančius sezonus bus madinga? Kokios priemonės odai geriausios šaltuoju metų lauku? Kaip suderinti patogią ir stilingą vaiko aprangą? Kaip atnaujinti namus? Rudeniui įsibėgėjant kyla klausimų, kuriais pasirūpins jau šį šeštadienį į Klaipėdą atvyksianti didžiausia mados ir grožio mugė „Design for life“. Stulbinantį skaičių prekės ženklų po vienu stogu sutraukiantis nemokamas renginys taps tikra atgaiva rudeniškam šeštadieniui ir padės atrasti visas reikiamas prekes vienoje vietoje.

Virš 150 prėkės ženklų po vienu stogu

Šeštadienį nuo 10 iki 17 valandos vyksianti mados ir grožio mugė ,,Design for life’’ po vienu stogu sujungs per 150 mados ir grožio kūrėjų, kurie į ,,Švyturio areną’’ atvyks ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos. Kosmetika, grožio priemonės, drabužiai, aksesurai, papuošalai, rankinės, avalynė, vaikiški ir vyriški drabužiai, interjero detalės – tokia gausa pasiūlymų pasitiks mugės lankytojus.

Sezono tendencijos ir atradimai

Domiesi, kokie audiniai, spalvos ir siluetai bus aktualūs šaltuosius metų sezonus? Ieškai priemonių savo plaukams, kūnui ar odai? Svarstai kokiomis detalėmis atnaujinti interjerą? ,,Švyturio arenoje’’ nuo grožio iki mados sujungsiančioje mugėje bus pateikiamos ir sezono aktualijos. Vienoje vietoje šimtus prekės ženklų subursiantis renginys kvies ne tik pasigrožėti naujomis gerai žinomų prekės ženklų kolekcijomis, bet ir atrasti naujus dar nematytus prekės ženklus. O čia savo gaminius siūlysiantys kūrėjai bus atviri rekomendacijoms ir pokalbiams Jums aktualiais klausimais.

Nemokamas piešimas ant rankų

Nuo 10 valandos ,,Švyturio arenoje’’ organizuojamoje mugėje bus įrengta speciali kūrybinė atsipalaidavimo erdvė - ,,Meno psichologijos centras’’. Čia nemokamai galėsite išbandyti vieną iš dailės terapijos metodų - piešimą ant rankos.

Pirmiesiems lankytojams – dovanos

Nemokamu įėjimu bei gausybe prekės ženklų vienoje vietoje viliojanti mados ir grožio mugė ,,Design for life’’ pirmuosius savo lankytojus pasitiks ir su dovanomis. Čia pirmųjų lankytojų lauks nemokamai dalinami žurnalai. Tad jei dar svarstai, ar paskirsti savo šeštadienį madai ir grožiui, nedvejok. Nemokamas renginys duris atvers jau rugsėjo 22 dieną, šeštadienį, nuo 10 iki 17 valandos.

Mados ir grožio mugė aplankys dar 3 miestus

,,Design for life’’ - didžiausia keliaujanti mados ir grožio mugė rudenį aplankys ir kitus didmiesčius. Sulaukti šimtų mados ir grožio kūrėjų spalio 21 pasiseks Šiauliams, kur mugė vyks ,,Šiaulių arenoje’’ bei spalio 28 Kaunui ,,Žalgirio arenoje’’. Tuo tarpu Panevėžio miesto gyventojus nemokama mugė džiugins lapkričio 4 dieną ,,Cido arenoje’’.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder