„Queen“ grožio namams vieneri!

„Queen“ grožio namams vieneri!

Stilingų ir skoningai įrengtų grožio namų „Queen“ bendrasavininkės – vizažistės Jurgita Lileikytė ir Simona Kniūkštė subūrė kvalifikuotų specialisčių komandą, kuri pirmuosius salono gyvavimo metus rūpinasi uostamiesčio moterų ir vyrų grožiu. Moterys pripažįsta, kad pirmieji metai nebuvo lengvi, tačiau rezultatai pranoko  lūkesčius! Jos džiaugiasi, kad grožio salono idėja pasiteisino ir jis tapo išties populiarus.

„Queen“ grožio namų personalas kasdien padeda lankytojams išsirinkti tinkančią plaukų spalvą ar šukuoseną, suteikti manikiūro ar pedikiūro paslaugas. Salone atliekamos įvairios veido ir kūno procedūros, profesionalios makiažo paslaugos pagal naujausias tendencijas! Salonas dirba tik su aukščiausios kokybės priemonėmis.

Moderni aplinka puikiai dera su klasikinio stiliaus interjero detalėmis. Jaukioje erdvėje kiekviena meistrė turi savo zoną, todėl klientai gali mėgautis tik jiems skirtu dėmesiu ir gardžia kava. Malonią atmosferą kuria profesionalus apšvietimas ir kruopščiai apgalvotos detalės.

Grožio namai „Queen“ išskirtiniai ir dėl savo tolimesnių planų. Planuojama organizuoti mokymus, kurių metu kvalifikuotos specialistės pasidalins savo žiniomis su grožio srities naujokais. O gimtadienio proga dovanoja net penkis grožio seminarus, kurie aktualūs visoms moterims, puoselėjančioms savo grožį! Daugiau informacijos galite rasti „Queen” grožio namų socialinio tinklo „Facebook” puslapyje.

Grožio namai „Queen“ įsikūrę M. Mažvydo al. 6. Studija kasdien, išskyrus sekmadieniais, dirba nuo 10 iki 19 val.

Reklama

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder