Pavasario romantika

Pavasario romantika

Romantika - globali 2015-ųjų pavasario ir vasaros tendencija. Suknelės - skaisčios ir lengvos, daugiasluoksnės, švelniai plevenančios, atviros. Dominuoja pastelinės spalvos: žydra ir rožinė, akvamarino ir koralų, fuksijų ir alyvų, pieno ir kreminė. Populiarūs nėriniai, raukiniai ir fantastiški raštai.

Žvėrių motyvai užleido vietą stambioms gėlėms, fentezi ir etniniams motyvams, įstrižiems dryžiams. Šilkas, šifonas, nėriniai - tarp populiariausių audinių. Sezono naujovė - audinys su lazerio reljefais. Madinga ir minkšta oda: sijonai, šortai, odos intarpai šifoninėse suknelėse. Siluetai lengvi, primenantys 8-ojo dešimtmečio madą. Kirpimas dažnai asimetriškas. Daug nėrinių, permatomų detalių netikėtose vietose. Suknelių ilgis - įvairus: populiarios ir supermini suknutės, ir platūs, plevenantys, daugiasluoksniai maksi sijonai, ir iki kelių, ir per delną virš kelių... Mažiausiai ant pasaulio mados namų podiumų buvo matyti tik ilgis iki vidurio blauzdų. Kelnės - ir labai plačios, ir siauros, talija gali būti kiek pažeminta. Populiari trikampė iškirptė, taip pat palaidinės ar suknelės be rankovių, nukirptos įstrižai nuo pažastų iki kaklo. Ypač populiarūs įvairūs raukiniai.

Viena ryškiausių šios vasaros detalių - dideli kaspinai ant liemens, primenantys lėlių puošmenas. Be abejo, jie tinka tik lieknoms merginoms. Apkūnesnėms damoms verčiau pasitenkinti neįprastai surištais kontrastinės spalvos diržais.

Paplūdimio madas galima apibūdinti žodžiais "visko labai daug". Konkrečių tendencijų išskirti neįmanoma, kiekvienas bikinis - unikalus, taigi rinkitės, kuris jums tinka, ir neapsiriksite.

Šiltojo sezono kasdienė avalynė - patogi, daugiausiai - variacijos sportinių batelių tema. Madingi dirželiai, raišteliai, kaspinėliai, gėlių, žvėrių raštai, metalinės detalės... Batelių nosis - siaura, liko populiarios platformos.

Dominuojantis rankinių dydis - midi. Dirželis ilgas, siauras. Madinga rankinę persimesti įstrižai ir laikyti už nugaros. Populiarūs rankoje nešami A4 dydžio "dokumentų segtuvai", "dėžutės", krepšiai su rankenomis. Sezono naujovė - dvi rankinės: mažesnė pritvirtinta prie didesnės. Iš mados arenos dar kol kas nepasitraukė ir maksi bei mini rankinės.

Apžvelgiant aksesuarus ir bižuteriją, galima išskirti stambius nukarusius auskarus, didelius žiedus, trumpus spalvotus vėrinius aplink kaklą. Madingi šalikėliai, skarelės, mini apsiaustai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder