Olesia Žuravliova: "Išorinis grožis sukuria harmoniją"

Olesia Žuravliova: "Išorinis grožis sukuria harmoniją"

Lapkričio 11 dieną 19 valandą moterys ir merginos kviečiamos į Klaipėdos dramos teatrą, kur vyks seminaras "Grožio vakaras su Olesia Žuravliova". Vakaro metu dalyvės galės ne tik pasisemti praktinių žinių ir patarimų iš vienos žymiausių Lietuvoje makiažo profesionalės, bet ir mokysis pažinti, mylėti save, pasitikėti savo grožiu ir moteriškumu.

Ne paslaptis, jog vienas iš pasitikėjimo šaltinių yra tinkamas makiažas, kurį galima laikyti tarsi prieskoniu ar terapija. Išorinis grožis, anot makiažo meistrės Olesios Žuravliovos, papildo nuostabų moters vidų ir sukuria harmoniją. Jei moteris gyvena harmonijoje, ji skleidžia ramybę. Tuomet laimingi ir jos vyras, vaikai.

"Daugelį metų moterims teikdama grožio paslaugas, sutikau įvairių asmenybių. Stebėdavau jų akis, atkreipdavau dėmesį į jų žodžius, mimiką. Matydavau jas, atsisėdančias į makiažo specialisto kėdę, mačiau jas ir išeinančias. Per šį ilgą laikotarpį supratau, jog grožio procedūros moterims yra tarsi terapija", - savo pastebėjimais dalinosi makiažo meistrė.

Taigi šios patirties įkvėpta O. Žuravliova nusprendė suburti moteris ir joms surengti tikrą šventę. Net keletą metų rengiami grožio seminarai patyrė tikrą sėkmę - į juos kaskart susirenka gausybė moterų. "Tai nėra teorinės paskaitos. Tai - šventė, kurioje moteris bent keletui valandų atitrūksta nuo kasdienybės ir jaučiasi pakylėta, leisdama vakarą su drauge, mama ar seserimi", - akcentavo renginio sumanytoja.

VIETA. Lapkričio 11 dieną 19 valandą moterys kviečiamos į Klaipėdos dramos teatrą, kuriame vyks seminaras "Grožio vakaras su Olesia Žuravliova". Bilietus platina "Tiketa.lt".

Vakaro pradžioje gerą nuotaiką kurs šampano purslai - taure šio gėrimo moterys bus vaišinamos vos įžengusios į Dramos teatrą. Žinant, kaip moterys mėgsta siurprizus, jos taip pat gaus po dovanėlę.

"Mūsų vizažistės seminaro dalyves papuoš įvairiaspalviais lūpų dažais ir sukurs elegantišką, romantišką ar klasikinį įvaizdį. Kai dalyvių veiduose įsižiebs šypsenos, fotografai bus pasiruošę įamžinti gražiausius vakaro momentus", - pasakojo O. Žuravliova. Prieš renginį merginos taip pat turės galimybę pirmosios prisiliesti prie naujausių "OZ design" produktų - nuo užrašų knygelių iki aksesuarų", - pasakojo O. Žuravliova.

Vėliau Didžiojoje teatro salėje makiažo meistrė pasakos apie "Express" makiažą, arba kaip pasidažyti per 5 minutes. Vėliau dalinsis žiniomis apie dieninį, dalykinį, makiažą, akies pravedimo subtilybes, vakarinį, klasikinį, su dūminio makiažo efektu bei proginį makiažus. Koks bus penktasis, kol kas laikoma paslaptyje.

Rekonstruotame Klaipėdos dramos teatre renginio sumanytoja supažindins su pagrindiniais makiažo atlikimo principais, patars, kaip prižiūrėti veido odą, bei atskleis pagrindines gražios moters paslaptis.

"Grožio vakaras su Olesia Žuravliova" suteiks ne tik daug naudingų žinių apie makiažo subtilybes, bet ir geros nuotaikos bei pasitikėjimo savimi. "Per tuos metus, kol užsiimu šia veikla, įsitikinau, kad tinkami lūpų dažai gali praskaidrinti moters dieną. Aš tikiu, kad vien jau pozityvių ir nuoširdžių žmonių susibūrimas skleidžia teigiamą emociją. Kadangi mano rengiamų seminarų metu salės būna pilnutėlės, reiškia, einame teisingu keliu", - savo patirtimi dalinosi ji.

O. Žuravliova - vienos prestižiškiausių makiažo ir įvaizdžio mokyklų Baltijos šalyse įkūrėja, knygos "Atrask save: makiažo paslaptys iš profesionalo lūpų" autorė, daugelio merginų grožio autoritetas ir stiliaus ikona.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder