Jaunatviškas makiažas per kelias minutes

Jaunatviškas makiažas per kelias minutes

Neseniai Vilniuje viešėjo užsienyje gerai žinoma makiažo meistrė Gerda Miler (Gerda Miller). Ji čia atvyko pristatyti jau du dešimtmečius gyvuojančio, pasaulyje gerai žinomo ir vertinamo prekės ženklo „Urban Decay“, kurio gaminamos dekoratyvinės kosmetikos nuo šiol galima įsigyti ir Lietuvoje. Pristatymo metu G.Miler pademonstravo, kaip galima pasidaryti jaunatvišką makiažą vos per kelias minutes.

Gerdos MILER taisyklė: Makiažas neturi maskuoti trūkumų, bet turi padėti atsiskleisti mūsų asmenybei. Jei mėgstate ryškiai dažyti ir akis, ir lūpas – pirmyn. Nereikia bijoti eksperimentuoti, pavyzdžiui, akių pieštukais galima dažyti lūpas, o lūpų pieštukais – akis. Svarbiausia, kad makiažas turėtų šiokį tokį cinkelį.

Gerda Miler pademonstravo nesudėtingą, tačiau stilingą, jaunatvišką ir išraiškingą makiažą:

ODA: Pirmiausia veidą padenkite makiažo pagrindu, paryškinkite antakius ir skruostus.

AKYS: Akis dažome dviejų spalvų šešėliais, kurie nėra itin ryškūs, primenantys natūralias kūno spalvas, tačiau suteikiantys akims žavesio. Vokus nudažykite šviesia spalva, o kampučius truputį tamsesne, švelniais potėpiais šiek tiek šešėlių užtepkite ir paakiuose. Tinka švelnūs aukso, bronzos atspalviai. Apatinį akių kontūrą paryškinkite baltu pieštuku, kuris vizualiai padidina akis, suteikia gaivumo ir natūralumo įspūdį. Pasirinkus tokį makiažą blakstienų dažyti nebūtina. Nepadažytos blakstienos atrodys madingai ir jaunatviškai.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder