Evelinos Sašenko grožio štrichai

Evelinos Sašenko grožio štrichai

Dainininkė Evelina Sašenko (29) visuomet sako, kad sužavėti stengiasi balsu, o ne išvaizda, tačiau prisipažįsta, kad plaukai - jos vizitinė kortelė, o kosmetika - neatskiriama darbo dalis, juk prieš koncertus prie veidrodžio tenka pasėdėti ilgiau.

Prie veidrodžio praleidžiu...

nemažai laiko, kai tenka pasiruošti koncertams, tačiau kasdien reikia vos kelių minučių, skirtų kasdienei odos priežiūrai. Tiesą sakant, dažytis labai nemėgstu, tad diena, kai nereikia daryti makiažo, - beveik šventė. Be to, noriu leisti pailsėti ne tik sau, bet ir savo odai, nuolatinis makiažas ne į naudą.

Rankinėje visuomet nešiojuosi...

skaistalus ir lūpų balzamą. Tiesą sakant, mano lūpos yra tokios lepios ir linkusios išsausėti, kad lūpų balzamų yra visur - rankinėje, automobilyje, namuose.

Silpnybė...

kvepalai. Anksčiau išvis nemėgau kvepintis, o dabar kvepalų turiu daugybę ir noriu vis naujų kvapų. Kokius renkuosi, dažniausiai priklauso nuo nuotaikos, įprastai dienai dažnai renkuosi „Nina Ricci“ ar „Gucci“. Naujausias mano pirkinys - „Marc Jacobs“ DECADENCE.

Pati pagaminu...

kūno šveitiklį iš kavos tirščių - puikus dalykas. Visas kitas priemones įsigyju.

Specialistams patikiu...

savo plaukų ir odos priežiūrą. Stengiuosi porą kartų per mėnesį apsilankyti pas kosmetologą, kad palepintų odą įvairiomis procedūromis, atliktų dermobraziją ar pan.

Tobulas manikiūras...

vidutinio ilgio nagai, o spalvos priklauso ir nuo metų laikų. Vasarą mėgstu ryškias spalvas ir eksperimentus, tad renkuosi ir mėlyną, ir mėtų ar ryškiai rožinę spalvas. Žiemą labiau patinka klasika - baklažano ar vyšnių spalvos.

Daugiausia dėmesio skiriu...

savo plaukams, net daugiau nei odos priežiūrai. Negailiu pinigų brangiai kosmetikai ir procedūroms, stengiuosi juos atgaivinti ir palepinti.

Dažytis pradėjau...

mokyklos laikais, kai pradėjau lankytis diskotekose. Žinoma, šiek tiek pasidailindavau ir prieš dainų konkursą „Dainų dainelė“. Tiesa, makiažas tais laikais buvo neryškus, tačiau plaukus jau garbanojau.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis"

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder