Dizainerės Natalijos Šakelienės kolekcijos modeliais tapo ir Rūta Mazurevičiūtė, ir Gediminas Juodeika

Dizainerės Natalijos Šakelienės kolekcijos modeliais tapo ir Rūta Mazurevičiūtė, ir Gediminas Juodeika

Dizainerės Natalijos Šakelienės iš anksto suplanuotas naujausių drabužių kolekcijos „Inflorescence“ pristatymas virto savotišku televizijos „kriminalu“ – paaiškėjo, jog likus maždaug valandai iki renginio, vykusio Kaune, „Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centre“, jame gali dalyvauti ne visi iš dvylikos modelių. Pakeisti į kitą renginį skubiai turėjusias išvykti gražuoles ėmėsi televizijos laidų dalyvis ir rengėjas Gediminas Juodeika. Jam talkino pagrindinis „Inflorescence“ modelis – „Mis Lietuva“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.

„Čiupome vaizdo kamerą ir išskubėjome manekenių ieškoti į Kauno gatves“, - su šypsena pasakojo projekto „TV3 pagalba” komandos narys G. Juodeika.

Jo teigimu, pavyko ne tik surasti tinkamas kolekciją demonstruoti merginas, bet ir jas padažyti bei sušukuoti. Itin operatyviai plaukus merginoms padailino kirpėjas Karolis Murauskas. Visažu rūpinosi net trys meistrės – Gintė Ramutytė, Liveta Cirtautaitė, Ingrida Augustinienė.

„Natalija jaudinosi ne tik dėl merginų, bet ir dėl pristatymo. Juk ji, nors ir publikos geidžiama dizainerė, savo darbus viešai pristato retai. Žodžiu, adrenalino užteko visiems“, - patikino G. Juodeika.

Laukdami pristatymo pradžios komplekse, kuriame yra ir „Medicininis SPA“, grožio procedūrų mokykla bei kelionių agentūra, kviestiniai vakaro svečiai vaišinosi šviežio maisto restorano „Fresh Meals“ paruoštomis gardžiomis vaišėmis – užkandžiais su ikrais, midijomis, sraigėmis, suši.

Naujausią savo kolekciją, kuri, išvertus iš prancūzų kalbos reiškia „Žiedyną“ arba „Žiedų gausą“, dizainerė N. Šakelienė kūrė specialiai „Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centre“ surengtam vakarui. Joje dominuoja rudens spalvos. Audiniai – tik natūralūs. Pavyzdžiui, viskozė ar vilna su šilku. Pirmą kartą kurdama kolekciją N. Šakelienė naudojo „print“ techniką. Ji įsigijo dešimtis skirtingų gėlių, sukūrė iš jų apie trisdešimt kompozicijų, kurias fotografavo ir vėliau perkelė ant suknelių, bodi, sijonų, kepurių. Visi drabužiai – vienetiniai. Juose atsispindinčios gėlių kompozicijos primena tapybos darbą.

N.Šakelienė sakė kurianti nuo mažens. Pirmą kartą drabužį ji pasiuvo šešerių. Pirmuoju modeliu tuomet tapo mylima lėlė. Vėliau Natalija siuvo ne tik sau, draugėms ar draugių draugėms, bet ir savo mamai.

Pasižiūrėti nagingos autorės darbų atėjo ne vienas žinomas žmogus – verslininkas Žilvinas Grigaitis, dainininkė Neringa Šiaudikytė su mama Valdone Šiaudikiene, šokėja Sandra Kniazevičiūtė su drauge Iveta Pauryte – Faraci, verslininkai Natalija ir Sigitas Martinavičiai, renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės dukra Kristė su drauge Indre Karaliūte, aktorius Evaldas Leskauskas, renginių organizatorė Eglė Rauličkytė, Seimo narė Dalia Teišerskytė, medikė Sigutė Paškevičienė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder