Dailūs, madingi, sveiki: 2014 m. rudens-2015 m. žiemos manikiūro tendencijos

Dailūs, madingi, sveiki: 2014 m. rudens-2015 m. žiemos manikiūro tendencijos

Keturios ryškiausios nagų lakavimo tendencijos vyraus šį rudenį bei ateinančią žiemą: kūno spalva, raudona tarsi kraujas, pilka-mėlyna ir metalo. Ilgus smailius nagus pamirškite! Specialistai teigia: dabar madingi trumpi keturkampiai nagučiai. Bet kad jūsų rankos atrodytų gražios, vien įsigyti gražų ir madingą laką nepakanka.

Pusmėnulio efektas

Šiemet itin madingas pusmėnulio efektas - pusmėnulio forma kontrastine spalva nulakuota arba kaip nors papuošta apatinė nago dalis (prie odelių). Derinkite tokias spalvas kaip juoda ir žalia, arba pusmėnuliuką nulakuokite ryškia spalva, o likusią nago dalį - kūno spalva. Apatinę nago dalį taip pat galite papuošti priklijuojamais karoliukais, arba palikti ją nelakuotą (nulakuoti tik likusią nago dalį).

Šokoladas

Šį rudenį prie drabužių puikiai derės įvairių atspalvių rudos spalvos nagų lakas - jis padailins rankas, bet nerėš akies.

Neutrali rožinė

Jei didžiąją dalį jūsų garderobo sudaro juodi drabužiai, lakuokite nagus neutralia rožine spalva - sukursite kontrasto įspūdį. Negana to, šviesiai rožinė yra praktiška spalva - pradėjęs luptis nagų lakas ne taip atkreips dėmesį.

Vampyro raudona

Jei mėgstate atrodyti itin moteriškai, rinkitės tamsiai raudoną, kraujo spalvos, nagų laką ir derinkite jį su tokios pat spalvos lūdpažiu. Tokiu atveju derėtų vengti ryškaus akių makiažo. Nulakavę nagus dviem raudono nagų lako sluoksniais, nagus padenkite permatomu stiprinančiu laku - sukursite spindinčių nagų įspūdį.

Dvi spalvos

2014 m. rudenį nagus lakuokite dviem spalvomis - pusę nago viena spalva, pusę - kita. Geriausiam įspūdžiui sukurti derėtų rinktis tos pačios spalvų grupės spalvas, kurios skiriasi vienu atspalviu. Norėdamos optiškai pailginti nagus, spalvas kontrastuokite vertikaliai, o ne horizontaliai.

Metalo žvilgesys

Šį sezoną rinkitės įvairių metalo spalvų nagų laką - aukso, sidabro, vario... Metalinį žvilgesį lengva derinti su bet kokia apranga ir bet kokia spalva. Jei norite labiau atkreipti dėmesį, nagus galite padengti metalinio nagų lako spalvos blizgučiais.

Mažytė staigmena

Viena žaismingiausių nagų lako tendencijų šį rudenį - staigmena ant vieno nago. Padenkite nagus kokios nors vienos spalvos laku (galima bespalviu arba kūno spalvos) ir ant abiejų rankų bevardžio piršto nago nupieškite arba priklijuokite ką nors ryškaus arba paprasto, bet žaismingo. Kad atrodytų elegantiškai, naudokite juodos spalvos nagų dailės laką.

Mėlyna

Šį sezoną mėlyna spalva dominuoja visur: tiek drabužių kolekcijose, tiek aksesuarų, taip pat ir nagų lako tendencijose. Rinkitės tamsiai mėlyną laką, kuris atrodo beveik juodas, žaiskite su įvairiomis formomis ir kiekvieną nagą padenkite vis kitokia forma ar kitokiu atspalviu.

Rėmelis

Plona linija apveskite nagą kitokia nei jūsų nagų lako spalva - įrėminkite jį. Jei nagai nulakuoti šokoladine spalva, mėginkite apvesti juos blizgančiu auksiniu nagų dailės laku, jei rožine spalva - raudonu nagų dailės laku. Nebijokite eksperimentuoti ir derinti įvairiausias spalvas.

Balti kaip sniegas

Šį rudenį ir žiemą itin madingi baltu laku nulakuoti nagai - jūsų odos spalva išryškės, rankos atrodys labiau įdegusios. Baltai nulakuoti nagai derės prie bet kokios aprangos.

Netradicinis prancūziškas manikiūras

Visos moterys žino, kaip daromas prancūziškas manikiūras: nagas padengiamas rožiniu laku, o nagų galiukai užbaigiami balta horizontalia juosta. Šį rudenį paeksperimentuokite: vietoj rožinio ir balto lako rinkitės raudoną ir juodą arba juodą ir baltą - jei mėgstate išsiskirti, rinkitės kontrastines spalvas.

SPECIALISTO KOMENTARAS

Nagų grožio paslaptys

Laura Liutvinaitė, "Cascada" profesionalių grožio prekių tinklo atstovė

Rudeniniai manikiūro peizažai

Ruduo - tai toks metas, kai ryškias spalvas keičia subtilesni žemės tonai. Ne išimtis ir manikiūro rudens-žiemos mados tendencijos 2014-2015 metais. Vis dar "ant bangos" natūralistinis "nude" manikiūras. Kūno, smėlio ar kreminės spalvos nagų lakas sukuria nepriekaištingų, išpuoselėtų ir sveikų nagų įspūdį, matyt, todėl jį renkasi daugelis moterų. Šios spalvos visuomet dera prie aprangos, kad ir kur būtumėte - darbe ar vakarėlyje. "Nude" tipo manikiūrą galėčiau sulyginti su tikrąja klasika - prancūzišku manikiūru, nes šis lakavimas tinka prie visko. Jis buvo sukurtas specialiai Holivudo aktorėms, kad keičiant filmavimo kostiumus nagų nereikėtų lakuoti iš naujo - kad jų manikiūras derėtų prie visko.
Kita tendencija - "metalic". Nagai lakuojami blizgiu chromo tipo laku, taip pat sidabro bei aukso tonais, puošiami įvairiomis akutėmis ar kniedėmis. Tai itin gyvas manikiūras, skirtas toms, kurios nebijo paeksperimentuoti su nagų puošyba.
Matiniai nagai taip pat vis dar bus madingi šį sezoną, tačiau labiau krypstama į natūralius mėlynus ir pilkus tonus. Šiemet tokiais nagų lako tonais pasipuošė DKNY mados namų modeliai 2014 rudens-žiemos kolekcijos pristatymo metu.
Ir paskutinioji ryški tendencija - klasikinės raudonos, bordo, raudono vyno atspalvių manikiūras. Tai gyva, žaisminga ir koketiška tendencija moterims, kurios nuolat žavi bei moka išlikti tikromis moterimis net ir tokiais laikais kaip nūdiena.
Apžvelgus įsivyraujančias tendencijas, galima teigti, jog šį rudenį nagų dizaino srityje mažėja įvairiausių raštų bei dekoro. Madingi trumpi keturkampiai nagučiai. Pamirškite ilgus smailius nagus!

Jeigu nagai silpni

Kad nagai atrodytų gražiai, neužtenka jų tik nulakuoti. Pirmiausiai dera pasirūpinti jų sveikata.
Bene kiekvienas straipsnis apie sveikus nagus prasideda nuo sakinio: "Reikia sveikai maitintis - tada turėsite sveikus nagus..." Tačiau šiuolaikinis gyvenimo tempas dažnam iš mūsų neleidžia skirti tiek laiko, kiek norėtume, sveikai ir subalansuotai mitybai, todėl dažnai ieškome sprendimo, kuris būtų prieinamas laiko ir kainos atžvilgiu bei duotų teigiamų rezultatų.
Namų sąlygomis galima daryti įvairias voneles rankoms ir nagams, tačiau tam taip pat reikia laiko. Šiuo atveju laiką taupantiesiems rekomenduočiau olandų kompanijos "Trind" nagų priežiūros priemones, kurios išties daro stebuklus! Per mėnesį tikrai pamatysite stulbinamus rezultatus: nagas ne tik nebesisluoksniuos, bet ir taps tvirtas bei elastingas (nelūš).
Svarbu pradėti intensyvų nagų stiprinimo kursą "Trind" priemonėmis "Nail Repair Natural" bei "Cuticule Balsam" odelių balzamu. Pirmomis savaitėmis svarbu kasdien nulakuoti nagus nauju stipriklio sluoksniu bei patepti odeles balzamu, kad nagai atgautų savo natūralią drėgmę, kurią prarandame naudodami įvairias chemines medžiagas be apsauginių pirštinių ir pan. Po to pakaks užlakuoti naują sluoksnį 2 ar 1 kartą per savaitę. Rezultatas bus akivaizdus.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder