Aksesuarai - stiprybės atspindys

Aksesuarai - stiprybės atspindys

Detalės sukuria visumą. Aksesuarai yra tai, be ko mada neįmanoma, o moteris jaučiasi nejaukiai. Kokios papuošalų tendencijos vyraus šį sezoną?

8 madingiausios pavasario-vasaros tendencijos

Nesuderinamumas

Vieno auskaro mada perėjo į naują auskarų mados tendenciją - nesubalansuoto įvaizdžio. Nesvarbu, ar auskarai skiriasi spalva ar forma, grožis - tai asimetrija.

Žalvaris

Šio sezono metalas - gausiai cinkuotas žalvaris. Drąsiai rinkitės masyvius žalvario papuošalus.

Versace

Antkaklis

Vėriniai šį sezoną primena antkaklius, apsivejančius aplink kaklą. Jie gali būti metaliniai, nusagstyti briliantais ir kitokiomis puošmenomis.

Hipių motyvai

Aštuntojo dešimtmečio mada atsispindi stambiuose, žemiškuose retroaksesuaruose. Tiesa, jie kiek nugludinti ir pritaikyti šiandienai.

Močiutės auskarai

Dizaineriai šį pavasarį lenkiasi damoms. Skoningi ir elegantiški auskarai atrodo tarsi pasiskolinti iš gerų manierų močiutės.

Švytuoklė

Pavasarį kaklą puoškime masyviais švytuoklės tipo pakabučiais, suverstais ant paprastos, akies nerėžiančios grandinėlės ar virvutės.

Ralph Lauren

Romantika

Pagrindinė idėja tokia: kuo daugiau, tuo geriau. Romantiški, viduramžiški auskarai, vėriniai ir žiedai, puošti spalvingais briliantais, perlais ir metalais.

Atleto aksesuarai

Aukštoji sporto mada karaliauja ant podiumų. Dizaineriai šį pavasarį bei vasarą siūlo moteriai gana griežtus papuošalus, kurie atspindėtų vidinę jos stiprybę.

Leitmotiv

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder