2014-ųjų ruduo: šukuosenos ir makiažas

2014-ųjų ruduo: šukuosenos ir makiažas

Šio sezono šukuosenų bei makiažo tendencijų vienu sakiniu neįmanoma nusakyti. Garsiausi pasaulio mados namai savo kolekcijose demonstravo tiek natūralumo manifestus, tiek sudėtingas 7-ojo dešimtmečio variacijas. Šiandien trumpai apžvelgsime populiariausias.

Plaukai: skyrimas per vidurį

Šį rudenį madingiausia yra plaukus skirti per vidurį. Rinkitės tarp dviejų priešingybių - arba sutaršyti ir per vidurį perskirti plaukai, arba itin griežta šukuosena: "sulaižyti" plaukai ir standūs kuodukai arba kasytės.

Balerina

Šį sezoną madingi kuodukai - maži ir stambūs, aukštai ant pakaušio ir žemai, netvarkingi ir "sulaižyti", paprasti ir įmantrūs. Kuodas jus elegantiškai papuoš ir dieną, ir vakare - tiesiog reikia priderinti tinkamą makiažą.

Pintos kasytės

Šį rudenį madingi įvairiausi pintų kasyčių variantai - ir dvi itin standžiai supintos kasytės bei lankeliu papuošti plaukai, ir eglute supintas viršutinis plaukų sluoksnis, apatinį paliekant palaidą, ir laisvai supinta kasa, ir iš kasyčių susukti kuodukai.

Undinėlė

Garbanoti plaukai grįžta į madą! Šiosezono "Giorgio Armani"kolekcijądemonstravo modeliai, kurių plaukai buvo šone perskirti ir sugarbanoti undinėlės garbanėlėmis.

Retro...

Nuo šaknų pakelti tiesūs plaukai, atrodantys tarsi iš vietos nepajudinami pagaliukai, trumpi iškarpyti arba į megztinio apykaklę sukišti plaukai, stambūs kuodai, - tiek drabužių, tiek šukuosenų mados grįžta į septintą dešimtmetį.

Kaip iš sporto salės

Šaknys tarsi šlapios, o galiukai visiškai tiesūs - kai kurie dizaino namų podiumais šiemet žengė modeliai, tarsi ką tik išėję iš sporto salės. Madingos ir plaukų juostos, atmestinai susegti plaukai arba trumpos šukuosenos su "šlapiu" efektu.

Arklio uodega

Šį sezoną ant podiumų karaliavo vadinamoji "arklio uodega" - "Chanel" pristatė į kasą įrištas medžiagines juostas," Ralph Lauren" rinkosi rafinuotą, tvarkingą "arklio uodegą", o "Valentino" į modelių plaukus įrišo daug gumelių, kad sukurtų bumbulų efektą.

Tvarkingos bangos

Dabar itin madingos tvarkingos, vos pastebimos bohemiškos bangos. Rekomenduojama priekines sruogas atitraukti nuo veido ir susegti nugaroje.

Makiažas: stori antakiai ir lūpos kaip uogos

Nors stori antakiai gali atrodyti kiek vyriški, šiemet makiažo specialistai juos daro moteriškesnius siūlydami labiau išriestas, rafinuotas formas. Nors ir stori, jie neturi būti labai ryškūs. Prie natūralių antakių tiks rožinės-violetinės spalvos kiek pablukusios lūpos - atrodysite labai inteligentiška ir elegantiška.

Žali blizgučiai

Šį sezoną makiažo specialistai kiek nustebino pasirinkę blizgius žalius akių šešėlius - lengvas ir kiek nublukęs aukso-žaliosios citrinos atspalvis padailins akis ir sukurs žaismingos, bet protingos moters įvaizdį. Paskirstykite žalius šešėlius ant viso voko, tačiau sukurkite lengvumo įvaizdį jų "neprikraudamos" per daug. Prie žalių vokų derinkite bespalvį lūpų blizgį ir vos matomus rožinius skaistalus.

Padūmavusios akys

Dramatiškas pilkai rudas padūmavusių akių vaizdas - šio sezono makiažo tendencijų viršūnė. Siekdamos sukurti dienai tinkamą, subtilų, bet seksualų įvaizdį, paskirstykite apdulkėjusios rudos spalvos šešėlius ant viso voko iki pat antakių ir ta pačia spalva apveskite visą akį. Tuomet šepetėliu paskirstykite šešėlius ir taip sušvelninkite įvaizdį; pagal viršutines bei apatines blakstienas nuveskite plonas linijas juodu skystu akių piešuku. Užbaikite juodu blakstienų tušu ir skaidriu lūpų blizgiu.

Išblukę antakiai ir katės akys

"Givenchy" kosmetikos ekspertai ir plaukų stilistai šiemet pristatė neįprastą, kiek futuristišką įvaizdį: išblukinti antakiai, katės akys, balti akių šešėliai, kūno spalvos lūpos ir nuo kaktos atitraukti plaukai.

Be makiažo

"Stella McCartney" kolekciją demonstravę modeliai atrodė tarsi be makiažo. Geras makiažo pagrindas, kiek paryškinti antakiai, rudu akių pieštuku paryškintos akys, lūpų balzamas, - viskas, ko reikia.

Akys kaip brangakmeniai

Šis įvaizdis labiau tiks vakarui, bet užtat garantuotai visus priblokš. Rinkitės ryškų raudoną lūpdažį (puikiai tiks ir vyno spalvos) ir safyrinius arba smaragdinius akių šešėlius - priklausomai nuo to, kokie jums labiau tinka. Padenkite vokus šešėliais taip, kad sukurtumėte katės žvilgsnio efektą, o vidinius akių kampučius paryškinkite baltais šešėliais, kad akys atrodytų ryškesnės ir nuožmesnės.

Sidabriniai šešėliai

Sidabriniai akių šešėliai suteiks elegancijos, bet ir padės jums išlikti moderniai ir jaunai. Juodu pieštuku apveskite akis, tuomet truputį to paties juodo pieštuko užtepkite ant voko ir įtrinkite, tuomet padenkite voką sidabriniais kreminiais šešėliais. Lūpas patepkite švelniai rožiniu lūpdažiu, kad sukurtumėte šviežumo įspūdį.

Ryškios blakstienos

2014 metai - priauginamų ir priklijuojamų blakstienų mėgėjų metai, nes šiemet itin madingos ilgos, ryškios lėlės blakstienos. Nebijokite ryškinti ir apatinių blakstienų. Įspūdį sustiprinkite juodu akių pieštuku.

Rausvi skruostai

Beveik visų šiemet pristatytų rudens kolekcijų podiumais vaikščiojo modeliai raustelėjusiais skruostais. Jei nemėgstate sunkaus makiažo, jums užteks padengti veidą makiažo pagrindu, skaistalais parausvinti skruostus ir padengti lūpas matiniu lūpdažiu.

Ryškus pieštukas

Šį rudenį pasipuoškite spalvomis ir nepabijokite vietoj įprastinio rudo ar juodo akių pieštuko rinktis mėlyną, žalsvą ar rausvą. Tačiau nepamirškite auksinės taisyklės: jei akys ryškios, lūpos turi būti neutralios.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder