2011-ųjų mada: ką vilkėsime?

2011-ųjų mada: ką vilkėsime?

Kruizinė "Chanel" kolekcija šiemet buvo pirmoji iš serijos "Resort 2011" ir tikriausiai novatoriškiausia iš vėliau parodytų daugiau nei 80 moteriškų ir vyriškų modelių kolekcijų.

Mados namai "Chanel" šiemet drabužių demonstruoti pakvietė ir vadinamosios "model-plus" klasės manekenę Crystal Renn, o tai galima vadinti beprecedenčiu žingsniu šių mados namų istorijoje.

Tokios kardinalios permainos priežastis kol kas neaiški, tačiau šou buvo grandiozinis: Natasha Poly, Karolina Kurkova, Georgia May Jagger demonstravo publikai 8-ojo dešimtmečio stilių - ilgas megztas sukneles, šilkinius kelnių kostiumus ir džinsinius sijonus.

Tikėtasi,  jog 2011 metų Christian Dior kolekcijoje vyraus Azijos motyvai, tačiau prognozės nepasitvirtino: tai buvo visiška paryžietiška prabanga...

Christian Dior kolekcijoje viešpatauja 7-ojo dešimtmečio atmosfera: merginos su aukštomis šukuosenomis, vilkinčios pastelinių spalvų apdarais, margintais gėlių raštais bei puoštais raukiniais... Spalvų gama varijuoja nuo mėtinės žalios iki mėlynos, nuo persikų - iki rožinės.

O štai Bottega Veneta iš pirmo žvilgsnio primena kontoros aprangą, tačiau galima pamatyti ir šortų, žaismingų sijonėlių, maudymosi kostiumėlių, lengvų vakarinių suknelių. Šįkart Bottega Veneta rinkosi sodrią monochrominę spalvą. Avalynė - patogi, žemakulnė.

Šaltinis: Talks.su, parengė Olga Beleičeva

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder