2011 m. išleistuvių suknelių kolekcija

2011 m. išleistuvių suknelių kolekcija

Išleistuvių šventė – ypatinga diena, kai 12 metų džinsais vilkėjusi mergaitė uždaro mokyklos duris ir tampa jauna, žavinga moterimi, pradedančia naują, reikšmingą, savarankišką gyvenimo etapą. Tačiau tą šventinį vakarą ji dar išlieka magiškoje tarpinėje būsenoje – tarp vaikystės pasakos ir gyvenimiškos realybės, tarp mergaitiškumo ir moteriškumo.

2011 m. išleistuvių suknelių ir ansamblių kolekcijoje Ramunė Piekautaitė sukūrė 12 šiuolaikinės pasakos interpretacijų, kaip pelenė iš mokyklos suolo, įžengusi į pokylio salę virs žvilgsnius kaustančia princese.

Ypatingą šių ansamblių estetiką padiktavo toji neapčiuopiama būsena, kai per vieną vakarą mergaitė virsta jauna moterimi: kiekvienas kolekcijos drabužis, spalva, linija, detalė simbolizuoja besiskleidžiantį augančios asmenybės grožį. Akį traukia jaunatviška energija pulsuojantis kolekcijos koloritas - gyvų, jausmingų, vaisinių ir gėlinių spalvų sukultūrinti atspalviai ir pustoniai. Mandarinų ir mėlynių spalvų desertas su skaisčiai rožinio, ciklameno, alyvinių tonų aromatu ir citrinos atspalvio pagardais primena pirmąjį saldų ir gaivų kokteilį, įtraukiantį į jaunatviško šėlsmo sūkurį. Į šokių ratą vilioja išleistuvių vakarui idealiai tinkantis, suknelėse dominuojantis saulės kliošo siluetas, deriniuose su viršutine dalimi sukuriantis subtilią disko, retro, ilgose sukniose - helenistinio stiliaus užuominą.

Iki šiol jaunų merginų gyvenime svarbiausias apdaras negali būti atsitiktinis: jis turi išreikšti asmenybę, skleisti besiformuojantį rafinuotą skonį ir išryškinti gražiausius individualius bruožus. Ramunė Piekautaitė tam siūlo modelių, ilgių, audinių įvairovę: unikaliam stiliui pabrėžti – sportine elegancija tviskantis kombinezonas iš prabangaus šilko, santūrumo šalininkėms - nuosaikesnis ryškios palaidinės ir tamsiai mėlyno sijono ansamblis, taip pat - bent keletas individualiai figūrai pritaikytų skirtingų ilgių ir siluetų suknelių iš įvairių storių, tekstūrų matinių ir blizgių šilkų. Kolekciją vienijantis akcentas – įvairaus pločių diržai, pabrėžiantys natūralią liemens liniją. Tai dizainerės užuomina, kaip jaunoms merginoms subtiliai išryškinti moteriškumą ir eleganciją. Kiekvienas iš šių ansamblių – unikali galimybė ypatingą išleistuvių vakarą tapti kitokia nei buvai iki šiol arba atskleisti savo gražiausias savybes. Nustebinti tuos, kurie per tuos dvylika metų tarėsi Tave pažinę...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder