Trys sekso paslaptys, kurias vyrai slepia

Trys sekso paslaptys, kurias vyrai slepia

Atrodytų, kad iš begalinių tyrimų apie intymųjį gyvenimą ir iš savo seksualinės patirties apie vyrų norus, fantazijas ir pomėgius mes žinome viską... Vis dėlto yra dalykų, kuriuos vyrai atkakliai slepia nuo moterų. Tai gali būti susiję ir su kompleksais arba visuomenės primestais stereotipais. Bet kuriuo atveju, laikas bent šiek tiek praskleisti paslapties skraistę.

1. Vyras ne visada nori sekso

Tikriausiai visos moterys įsitikinusios, kad vyrai nori sekso dažniau, nei moterys. Galbūt taip galvoja ir ne vienas vyras. Tačiau nereikėtų skubėti skambinti pavojaus varpais, jei partneris kas vakarą prieš užmigdamas nebesiekia sekso. Jau seniai įrodyta, kad lytinio akto metu moterys pasikrauna energija, o vyrai - priešingai - netenka jos. Tuo paaiškinamas ir tas faktas, kad po sekso vyrus traukia miegoti.

Žinia, vyrų seksualinio aktyvumo pikas - apie 7- 9 ryte. Tačiau nedaug porų mylisi rytais. Juo labiau šiokiadieniais.

Seksualiniam potraukiui įtakos turi ir amžius, sveikatos problemos, stresas bei nuovargis.

2. Sekso metu vyrai fantazuoja

Apie ką? Apie viską, ką jie norėtų išmėginti, tačiau neturėjo galimybės. Pavyzdžiui, jis įsivaizduoja, kad mylisi su stiuardese ar striptizo šokėja, kad mylisi lėktuve ar Everesto viršūnėje.

Iš tikrųjų tokios vyrų fantazijos – nekaltos. Tačiau, jei norėtum kurią nors iš jų įgyvendinti, pasistenk išgauti iš jo klausinėdama užuominomis. Kas žino, gal norėsi bent vienai nakčiai mylimajam pavirsti  paslaptinga geiša ar striptizo šokėja. Jis tai būtinai įvertins.

3. Vyrai negali pakęsti, kai yra kritikuojami lovoje

Net jei tu tai darytum taktiškai ir tarsi iš tolo, vis tiek jam nepatiks. Todėl, jei mylimasis klausia tavęs, ką jis turėtų padaryti, kad sustiprintų tavo orgazmą, geriau nesakyk jam, ką jis daro ne taip.

Eik kitu keliu. T. y. sekso metu aistringai šnabždėdama jam į ausį apie savo nežemiškus pojūčius, pasakyk kas tau labiausiai patinka.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder