Paplūdimio kasdienybė: porelės drąsiai mylisi

Paplūdimio kasdienybė: porelės drąsiai mylisi

Paplūdimio kasdienybė: porelės drąsiai mylisi, o vyrai akis gano moterų pliaže, rašo delfi.lt.

Lytiniai santykiai viešoje vietoje yra draudžiami, tačiau vasaros saulės ir gaivaus pajūrio vėjo įkaitinti įsimylėjėliai nepaiso jokių taisyklių. Kaip pasakojo DELFI skaitytoja, jai teko matyti porelę, kuri mylėjosi netgi pernelyg nesislėpdama nuo aplinkinių akių.

Pareigūnai tikina pranešimų apie tokius atvejus seniai nesulaukiantys, nors neneigia, kad šis reiškinys pajūryje egzistuoja. Tuo tarpu pranešimų apie moterų pliaže įžūliai besielgiančius vyrus sulaukiama kasmet. Tiesa, moterys tapo gailestingesnės – jos vyrų nebemaudo ir neapmėto smėliu, kaip anksčiau.

„Vakare vaikščiojome pajūriu. Paplūdimys tuo metu buvo visiškai tuščias. Prieškopyje pamatėme dviračiais atvažiavusią porelę. Iš pradžių nesupratome, kas vyksta. Tik priėję arčiau pamatėme, kad jaunuoliai mylisi. Jie net nepasivargino pasislėpti kažkur giliau. Žinoma, galima juos suprasti – kopose tvyro smarvė, kadangi ten žmonės atlieka gamtinius reikalus, o čia, prieškopyje, – gaivu. Tačiau toje vietoje, kurioje jie įsikūrė, atitvarai juos šiek tiek saugojo nuo vėjo, bet ne nuo praeivių žvilgsnių“, - pasakojo pašnekovė.

Interneto forumuose galima rasti ne vieną diskusiją šiuo klausimu. Vieni svajoja apie seksą paplūdimyje, kiti jau dalinasi savo įspūdžiais, treti smerkia tokius viešosios tvarkos laužytojus.

Štai viena internautė prisipažino, kad jai teko mylėtis ir kopose, ir paplūdimyje – tiesiog su draugu paėjo atokiau nuo jūros, įsitaisė prie krūmelių ir patenkino savo aistrą. Mergina tikino, kad pabuvus saulėje ją audrina nuogas draugo kūnas – užtenka menko prisilietimo, kad susijaudintų. Negi dabar lauksi nakties?

Kita mergina pasakojo su draugais kopose kaip tik užtikusi besimylinčią porelę. Visi taip pasipiktino, kad pradėjo garsiai komentuoti įsimylėjėlių veiksmus, tad šiems nieko kita neliko, kaip susikrauti daiktus ir ieškotis kitos vietelės. „Kartais gali atrodyti, kad jūsų niekas nemato, bet ne visada taip ir yra“, - svarstė ji.

Beje, šios merginos požiūris nėra populiarus. Daugumoje pasisakymų, tiek vaikinų, tiek merginų, seksas viešoje vietoje visiškai pateisinamas. Esą kai įsižiebia aistra, jos nesuvaldysi, o praeiviai tokiais atvejais turėtų būti labiau tolerantiški – ne garsiai piktintis, o, nusukę akis, tyliai praeiti pro šalį. Tiesa, niekas nepalietė vaikų temos. Pastarieji, žinia, smalsiai tyrinėja viską, kas vyksta aplinkui.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Albinas Strumyla teigė neprisimenąs, kad per paskutinius metus būtų pranešimų apie lytinius santykius viešoje vietoje. „Gal vienas kitas jų ir galėjo būti, tačiau jie įvardijami kaip viešosios tvarkos pažeidimai, todėl bendroje statistikoje neišskiriami. Paskutinis toks pranešimas, kurį atsimenu, buvo prieš daug metų. Porelė santykiavo automobilyje. Tuomet net buvo kilusi diskusija, kaip reikėtų traktuoti automobilį. Tai vieša vieta ar ne?“ - pasakojo policijos atstovas.

Šiuo metu seksas automobilyje visgi traktuojamas kaip viešosios tvarkos pažeidimas – pareigūnai į tokius pranešimus reaguoja, o pažeidėjus baudžia.

Pašnekovas sutiko, kad vasarą tokių atvejų, kai žmonės mylisi paplūdimyje, tikrai būna, tačiau žmonės paprastai paburba, nusisuka ir nueina. Policijai jie skambintų nebent tuomet, jei įsimylėjėliams padarytų pastabą, o šie ką nors nemandagiai atšautų.

„Bene dažniausias seksualinis reiškinys viešoje vietoje – bučiavimasis, tačiau vienas kitą mylintiems žmonėms rodyti savo jausmus niekur nedraudžiama. Kaip gali pareigūnai bausti už meilę? Žinoma, jei tai daroma aistringai, būna nepatenkinti su vaikais esantys tėvai, dėl to dažnai piktinasi ir garbaus amžiaus žmonės, tačiau ar kas skambina į policiją?“ - svarstė A. Strumyla.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder