Kas vyrus labiausiai baugina intymioje sferoje

Kas vyrus labiausiai baugina intymioje sferoje

Remiantis vokiečių mokslininkų atliktais tyrimais, vyrai bijo beveik visko: būti atstumtam moters, nelaimingų atsitikimų, autoriteto netekimo ir dar galybės kitų dalykų. Nors dauguma šių baimių neturi nesusiję su moterimis, tačiau kai kurios iš jų gali rimtai pakenkti lovoje.

Mintis, kad gali nepavykti, nepaleidžia iki paskutinės minutės

Bene pati didžiausia vyrų baimė – o jei nepavyks. Turbūt tik legendinis Kazanova nebijojo nesėkmių meilės fronte. Tuo metu paprasto vyruko galvoje mintis, kad gali nepavykti, nesitraukia iki paskutinės minutės. Beje, ta mintis gali toptelėti ir to vyro galvoje, kuriam nieko panašaus nėra atsitikę. Belieka tik spėlioti, gal tai susiję su gana populiariu mitu, kad kiekvienam vyrui gyvenime "skirtas" tam tikras spermos kiekis ir vieną gražią dieną ji gali baigtis. Žinoma, vyrai, kuriems daugiau nei aštuoniolika metų, supranta, kad tai – nesąmonė. Tačiau nepaisant to baimė išlieka.

Ir dar viena baimė. Ne, greičiau stabdis. Vyras, sužinojęs, kad dabar merginai na, kaip čia vaizdžiau pasakius - "tos pačios" dienos, iš karto įjungia "atbulinį bėgį".  Mat jam atrodo, kad tuo metu seksas tiesiog neestetiškas. Yra ir tokių, kurie įsitikinę, kad santykiaujant kritiškomis dienomis galima "pasigauti" infekciją. Įsitikinę, o vis tiek rizikuoja...

Su XXI amžiaus stebuklu reikia elgtis labai atsargiai

Vyrai dar labiau išsigąsta sužinoję, kad jo partnerė – nekalta. O jei po to moteris iš jį karto pradės tempti į santuokų rūmus? Dar nežinia, ką jos gali pasakyti, atsisveikinusios su savo didžiausia brangenybe. Taip pat nemažai vyrų bijo, kad tuo metu suteiks merginai skausmo. Todėl norėdamos, švelniai kalbant, nenustebinti vyro XXI amžiaus stebuklu, mergina turėtų jį įspėti iš anksto. Žinoma, partneris taip pat turėtų jai pasakyti, kad nesikėsins į jos laisvę, nes labai brangina savąją.

Yra toks posakis: "Kaimynų žolė visada žalesnė, o vanduo skaidresnis". Tą posakį dažnas vyras prisimena tuomet, kai moteris prisimena savo buvusius sekso partnerius.

Išsiskyrimo priežastis - partnerės seksualinis nepasitenkinimas

O jei vyro didžiausia baimė yra priešlaikinė ejakuliacija, po to jis partnerę užverčia klausimais: "Ar tau buvo gera?", "O būtent kaip buvo gera?", "Kaip praėjusį kartą ar kaip nors kitaip?" ir t.t. Daugumai atrodo, kad moteris bijo būti palikta labiau, nei vyras. Iš tikrųjų vyrų baimė gerokai stipresnė. Ypač jei išsiskyrimo priežastimi taps partnerės seksualinis nepasitenkinimas.

O savo nedidelio "pasididžiavimo" tikriausiai varžosi kiekvienas vyras, nors partnerės pasitenkinimas dažniausiai nuo to nepriklauso.

Tačiau tik žinant vyrų baimes lovoje, galima uždegti žvakes ir drąsiai imti iniciatyvą į savo rankas. Tai padės ne tik įveikti kliūtis, bet ir abiems patirti malonumą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder