Kaip vyrui ilgai išsaugoti potenciją

Kaip vyrui ilgai išsaugoti potenciją

Žinia, garbę reikia saugoti nuo pat jaunų dienų. O ką reiškia garbė šiuolaikiniam vyrui? Žinoma, kad gera potencija! Taip, tai ta pati potencija, kuri 17 metų vyrukui atrodo nemirtinga, sulaukus 30-ies pusei visų vyrų – pirmasis pretekstas nerimauti, o 40 metų – pagrindinė nesėkmių priežastis 65 proc. vyrų, jau žinančių, ką reiškia prostatitas, erekcinės funkcijos pažeidimai ir kitos nemalonios diagnozės.

Vyro potenciją žudo ne alus, o važiavimas mašina

Ir kam, jei ne mums, moterims, nerimauti dėl to, kad mūsų vyrai išsaugotų savo potenciją iki gilios senatvės. Todėl vyrams labai pravartu žinoti kai kurias šio svarbaus reikalo puses!

Vyrų potenciją žudo ne alus, net ne degtinė, o važiavimas mašina! Anot urologijos specialistų, pirmieji kandidatai į ankstyvas potencijos problemas – profesionalūs vairuotojai arba vyrai, praleidžiantys prie automobilio vairo daugiau nei keturias valandas per dieną.

Nuolatinis kratymasis kelio nelygumais veda prie lytinių organų kraujotakos pažeidimų, prostatos uždegimo, o po to ir erekcijos bei lytinio potraukio susilpnėjimo. Yra keli paprasti būdai sumažinti kratymą vairuojant mašiną, tačiau kažkodėl vyrai tai ignoruoja.

Moteris turėtų domėtis, ką vyras valgo ne namuose

Nepaisant daugybės įspėjimų, vairuotojai labai arti kontaktuoja su degalais. Nors akivaizdžiai organizmas tarsi neapnuodijimas, tačiau degalų garai, patekę į kraują, labai susilpnina vyro seksualinius sugebėjimus.

Moterys taip turėtų žinoti (jei joms vyrai brangūs), kad žiemą žvejojant atsisėdus ant ledo, labai rizikuojama potencija.

Dar vienas ne mažiau svarbus dalykas, kuris turėtų dominti moteris: ką vyras valgo, kai nebūna namuose. Reikėtų prigrasinti, kad nevalgytų maisto produktų, kuriuose gausu cholesterolio: kiaušinių, gyvulinių riebalų, sausainių, visų rūšių dešrų, riebios mėsos ir t.t. Jei vyras pyks, nenorės sutikti, iškelkite sąlygą: mėsa arba seksas. Tada tegul labai gerai pagalvoja!

Užtat vyrų potenciją gerai palaiko sportas! Аktyvus judėjimas ne tik palaiko normalią kraujotaką, bet ir stiprina širdies veiklą. Todėl nupirkite vyrui abonementą į fitneso klubą arba treniruoklių salę, baseiną. Ir primygtinai reikalaukite ten lankytis.

Raminamieji silpnina potenciją

Tik neskubėkit maitinti vyro tabletėmis! Net ir kilniu tiksliu, norėdamos sustiprinti jo imunitetą. Vyro erekcinė funkcija – labai delikatus reikalas. Taip pat žiūrėkite, kad vyras nesugalvotų vartoti legalių (ar ne visai) potenciją stimuliuojančių preparatų, taip pat raminamųjų vaistų, nes jie taip pat silpnina potenciją.

Аntidepresantai, preparatai, mažinantys cholesterolio kiekį kraujyje, priešuždegiminės priemonės taip pat gali įtakoti seksualinę funkciją.

Reikėtų stebėti ir psichologinę mylimojo būseną. Dažni konfliktai šeimoje, padidėjęs nervingumas darbe ir... 90 proc. vyrų iki 40 metų, turintys problemų lytinėje sferoje, turi už tai "dėkoti" chroniškiems stresams.

Ir dar - įkalbėkite vyrą mesti rūkyti. Tegul apriboja alkoholį, mažiau nervinsis. Juk tą padaryti taip nesunku!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder