Kaip daryti erotinį masažą vyrui

Kaip daryti erotinį masažą vyrui

Pirmiausiai reikia, kad mylimasis atsigultų ant gana kieto paviršiaus ir būtų įjungta maloni ausiai muzika. Tai nuteikia ne tik lyriškai, bet ir padeda greičiau atsipalaiduoti. Visas kitas  masažui skirtas priemones reikėtų pasidėti taip, kad būtų ranka pasiekiamos. Erotinio masažo pagrindas, kad nė minutei neatitrauktumėte rankų nuo mylimo vyro kūno. Ir dar viena taisyklė: kad rankos, kremas ar lubrikantas būtų kambario temperatūros.

Vyro kūnas – tai viena ištisa erogeninė zona

Savaime suprantama, moteris turėtų atrodyti geidžiamai, todėl vertėtų bent kiek apsinuoginti, pasileisti plaukus, kadangi ir jos kūnas bei palaidi plaukai taip pat bus erotinio masažo pagalbininkai. O po to lengvais judesiais ištepkite aromatiniu kremu vyro kūną Tai ir bus masažo preliudija. Žiūrėk, ir vyras spės bent kažkiek įsijausti.

O kai partneris atsipalaiduos, galima pereiti prie dar malonesnių dalykų. Vyro kūnas – tai viena ištisa erogeninė zona. Tačiau norint padėti vyrui atsikratyti įkyrių ir nereikalingų minčių, reikėtų pradėti masažą nuo galvos. Be to, teigiama, kad būtent galvoje ir yra jo pagrindinė erogeninė zona.

O po plaukais esančios odos, ausų kriauklelėse ir ant veido - pačios jautriausios nervinės galūnės, kurios itin stipriai reaguoja vos švelniai palietus. Masažuojant odą nuo kaktos iki kaklo pašnabždėkite jam į ausį kažką tokio, kad jis net išraustų ir paerzinkite jį savo šiltu kvėpavimu. Tai turėtų ypač stipriai jaudinti vyrą.

Jautriausia rankų oda liečiant - jų vidinė pusė

Po to pereikite prie pečių ir kaklo. Tose vietose per dieną susikaupia stipri įtampa, todėl masažuojant pakaitomis pečius ir kaklą, tuo pačiu suteikiate ir malonumą savo vyrui. Tik daryti tai reikėtų įdedant ir kažkiek pastangų, nes antraip bus sunku pašalinti įtampą. Ypatingą dėmesį reikėtų skirti raumenims pečių ir pažastų plote.

Dar vėliau gerai būtų, kad vyras atsigultų ant nugaros ir ištiestų rankas į šalį, o jums beliks pirštų galiukais daryti sukamuosius judesiu pečių pažastų link.
 
Pati jautriausia rankų oda liečiant –  jų vidinė pusė. Ten oda - plona ir turi labai daug nervinių galūnėlių. Todėl reikėtų paeiliui švelnius prisilietimus keisti į energingesnius ir tarsi plaukiančiai pereiti prie apatinio vyro kūno taško.  Pėdos – vienos jautriausios vyrų erogeninių zonų, todėl dažnai pakanka penkių minučių pėdų masažui ir vyras jau palaimingai inkščia.


Ypač turėtų patikti glamonės palaidais plaukais

Tačiau, kol vėl grįšite prie pečių, reikėtų paprašyti vyrą atsigulti ant pilvo ir lengvais pirštų galiukų prisilietimais nuo kojų kilti aukštyn, juosmens link. O paskui pradėti masažuoti nugarą.

Ant jos galima viską išdarinėti: šokinėti, bėgioti, trypti... Suprantama, pirštų galiukais, taip pat glostyti ar nagais piešti savo fantazijose susikurtus vaizdus. Ypač turėtų patikti glamonės palaidais plaukais.

Baigiant masažuoti nugarą reikėtų ją dar švelniai ir paglostyti. Tai itin bus malonu vyrui.

O po to jau reikia persikelti ant jo raumeningo užpakalio. Pradėti masažuoti reikėtų nuo lengvo prisilietimo vidinėse šlaunų pusėse ir švelniai slysti į sėdmenų pusę. Beje, vyrams patinka, kai moteris nestipriai pliaukšteli per minkštą vietelę, tačiau tai reikėtų daryti pakaitomis paglostant.

Vyro krūtinė nusėta erogeniniais taškais

Kitas erotinio masažo etapas – tai vyro krūtinė. Todėl vyrui reikėtų apsiversti ant nugaros. Vyro krūtinė tiesiog nusėta erogeniniais taškais, ypač spenelių zonoje. Todėl pirmiausiai galima pravesti liežuviu aplink spenelį, nuo to partneris tik dar stipriau užsives. Paskui paglostykite delnais ir jo pilvuką, vesdamos ilgas linijas šlaunų link, tuo pačiu priversdamos jį virpėti visu kūnu. Svarbiausia, neskubėti!

Na, o  galų gale reikėtų imtis svarbiausio erotinio masažo momento. Vyro penis jau turėtų būti erekcijos būsenoje. Todėl belieka su juo tik pažaisti liežuviu ar pirštų galiukais. Svarbu pasirinkti tinkamą ritmą. Prieš pat ejakuliaciją reikėtų nutraukti stimuliavimą ir leisti vyrui truputį atvėsti. O po to pridenkite jį savo nuogu kūnu ir baikite erotinį masažu maloniu intymiu suartėjimu...

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder