Ištikimybė pagal zodiako ženklą

Ištikimybė pagal zodiako ženklą

Tikėti horoskopais ar ne – kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tačiau pasiskaitinėti ir paieškoti atitikimų tikriausiai įdomu beveik visiems. Taigi šį kartą apie tai, kaip ištikimybę vertina skirtingi zodiako ženklai.

Avinas: jei “pavadėlis” pakankamai ilgas ir nelabai kontroliuojamas, vargu ar avinas sugebės atsispirti pagundai. Kartais jis būna neištikimas vien tam, kad turėtų galimybę pasigirti savo “žygdarbiu”. Tačiau jeigu neištikima bus antroji avino pusė, kerštui jis gali pasitelkti žiauriausius metodus.

Jautis: jis iš prigimties nėra žaidėjas, labiau vertina šeimą, nei linksmybes, todėl į šoną dažniausiai nesuka. Partnerio ištikimybė ir patikimumas jaučiui labai svarbus, todėl ir pats jis stengiasi elgtis sąžiningai.

Dvyniai: seniai žinoma, kad dvyniai – dviveidžiai ir gyvena nuolatinėmis permainomis, taigi nieko keisto, kad nesugeba atsispirti pagundoms. Deja, neištikimybę jiems sunku paslėpti, o blogiausia tai, kad naujus partnerius jie dažniausiai pasirenka iš savo draugų ar pažįstamų rato.

Vėžys: jei santykiuose juntama trintis ir viskas klostosi ne taip gerai, kaip norėtųsi, vėžys paguodos ir nusiraminimo pradeda ieškoti pašalyje. Kitaip tariant, jis tai daro ne iš piktos valios, o tiesiog bandymas gelbėti pats save, nes kitais būdais išspręsti problemų nemoka.

Liūtas: jis pernelyg išdidus, kad leistų sau būti neištikimu. Nejaugi liūtas galėtų išsirinkti netinkamą partnerį? Jei ir galėtų, tai vargu ar tai pripažintų, o neištikimybė – tai vienas iš ženklų, kad partneris nėra tinkamas. Kad liūtas pasuktų į kairę, santykiuose turi iškilti tikrai rimtų nesklandumų.

Mergelė: menkutės intrigėlės šiam zodiako ženklui nesvetimos, tačiau tokie pasilinkminimai retai kada perauga į rimtus jausmus. Be to, mergelės labai vertina savo reputaciją, o tai jas labiausiai ir stabdo nuo neištikimybės.

Svarstyklės: šios žavingos ir itin romantiškos asmenybės nesunkiai puola į jausmų liūną, todėl juos sužavėti nėra itin sudėtinga. Ir vis dėl to, svarstyklės visuomet grįžta pas savo antrąją pusę. Jei santykiai rimti, neištikimas svarstyklių ženklo atstovas padarys viską, kad jie nenutrūktų.

Skorpionas: jis rimtai žiūri tiek į santykius, tiek į vestuves, todėl neištikimybė jam yra tarsi įžeidimas tiek savęs paties, tiek antrosios pusės. Jeigu skorpionas būna neištikimas, vadinasi savo partnerio jis visai nemyli ir nebrangina.

Šaulys: jis be jokių dvejonių gali nusukti į kairę. Kitaip tariant, jei tik pasitaikys galimybė, jis tikrai ja pasinaudos ir svarbiausia – nejaus jokių sąžinės priekaištų. Neištikimybė – tai tiesiog įgimta jo natūros dalis, su kuria antrajai pusei teks susitaikyti.

Ožiaragis: jei šio ženklo atstovas nėra įsimylėjęs, tuomet ištikimybės ir atsidavimo iš jo nereikėtų tikėtis. Tačiau visai kas kita, kai ožiaragis sutinka savo antrąją pusę: jeigu jis jaučia, kad mylimasis partneris yra atviras ir ištikimas, tuomet elgsis lygiai taip pat.

Vandenis: jis visiškai nepriklausomas ir tiesiog negali pakęsti, kai jam nurodinėjama, kaip elgtis. Jis nenuspėjamas, todėl pasirinkimas būti ištikimu ar pasukti į kairę labiausiai priklauso nuo to, kaip su juo elgiasi antroji pusė. Jei vandenis turės pakankamai laisvės, tačiau žinos, kad partneris gali bet kada išeiti – atsitiktinių malonumų neieškos.

Žuvys: šio ženklo atstovai nekenčia nepatikimų žmonių, taigi jeigu antroji pusė buvo neištikima – apie santykių išsaugojimą galima net nekalbėti. Tačiau pačios žuvys su mielu noru šiek tiek pasilinksmintų ir joms prireikia didelių pastangų, kad susilaikytų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder