Pavasarinės žaliųjų žirnelių ir varškės sūrio salotos su mėtomis

Pavasarinės žaliųjų žirnelių ir varškės sūrio salotos su mėtomis

Ingredientai

šaldyti arba švieži žirneliai

400 g

susmulkintas saliero stiebas

1 vnt.

šviežios, susmulkintos mėtos

1 arbat. šaukštelis (-iai)

šviežios, susmulkintos petražolės

2 valg. šaukštas (-ai)

druska

0,25 arbat. šaukštelis (-iai)

citrinų sultys

1 arbat. šaukštelis (-iai)

varškės sūris

100 g

Instrukcijos

Žirnelius suberkite į kiaurasamtį ir perliekite juos stikline verdančio vandens. Tai padės atitirpinti šaldytus žirnelius arba nuplikyti šviežius. Leiskite žirneliams nudžiūti bei atvėsti.

Į didelį dubenį suberkite likusius ingredientus ir į juos suverskite paruoštus žirnelius. Viską kruopščiai išmaišykite.

Patiekite iškart arba prieš patiekdami iki 12- os valandų palaikykite šaldytuve.Galite papuošti šviežių mėtų lapeliais.

Patarimas: jeigu naudojate varškės sūrį, jį supjaustykite kubeliais, o jeigu kaimišką ožkos sūrį – sutrupinkite.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder