Ingredientai pagrindui:
Šokoladiniai sausainiai
180 g
Sviestas
75 g
Ingredientai kremui:
Grietinė
500 g
Sviestiniai sausainiai
360 g
Saulėgrąžų chalva Rimi
100 g
Ingredientai papuošimui:
Braškės
Instrukcijos:
Paruoškite pagrindą. Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite juos su tirpintu sviestu.
Kepimo popieriumi išklotoje skardoje (apie 24 cm) tolygiai spausdami prie dugno paskirstykite pyrago pagrindą. Padėkite formą į šaldytuvą.
Paruoškite kremą. Susmulkinkite sviestinius sausainius į vidutinio dydžio gabalėlius. Susmulkinkite chalvą panašaus dydžio gabalėliais.
Sumaišykite sausainių ir chalvos gabalėlius su grietine ir tolygiai paskirstykite mišinį ant pyrago pagrindo.
Laikykite pyragą šaldytuve 3-4 valandas.
Išimkite pyragą iš formos ir prieš patiekdami papuoškite braškėmis.
Rašyti komentarą