Kaukės su kefyru riebiai veido odai

Kaukės su kefyru riebiai veido odai

Kefyras – tai ne tik skanus ir naudingas produktas, kurio reikėtų dažniau įtraukti į savo racioną, bet ir puiki grožio priemonė. Yra nemažai būdų padaryti odą gražesnę ir sveikesnę. Vienas iš jų – kefyro kaukės. Jeigu jūsų veido oda riebi, išbandykite šiuos receptus!

Tonizuojamoji kaukė, sutraukianti poras: išplakite 1 kiaušinio baltymą, įmaišykite 1 arbatinį šaukštelį medaus ir 3 šaukštelius kefyro. Jeigu masė išėjo per skysta, galite įdėti maltų avižinių dribsnių. Iš pradžių nuvalykite veidą su kefyru, o po to plonu sluoksniu užtepkite kaukę (venkite sričių aplinkui lūpas ir akis). Po 15–20 minučių nuplaukite šiltu vandeniu. Kaukė labai tiks, jeigu reikia per trumpą laiką pagerinti odos būklę.

Valomoji kaukė, sutraukianti poras: iš pradžių pasidarykite arbatos. Užpilkite po 1 arbatinį šaukštelį šalavijų ir ramunėlių puse stiklinės verdančio vandens, uždenkite ir laikykite apie 20 minučių. 3 šaukštus gauto skysčio sumaišykite su tokiu pat kiekiu kefyro ir 3 šaukštais ryžių miltų arba bulvių krakmolo. Kaukę laikykite 20 minučių, nuvalykite iš pradžių kefyre suvilgytu vatos tamponu, o po to – tiesiog šiltu vandeniu.

Šviežių agurkų ir kefyro kaukė: smulkiai sutarkuokite pusę šviežio agurko ir sumaišykite su kefyru, kad išeitų tyrelė. Užtepkite ją plonu sluoksniu ant veido ir laikykite 15–20 minučių. Tai ideali kaukė vasarai!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder