Kai vyras palieka moterį

Kai vyras palieka moterį

"Ką padariau ne taip?" "Ko man trūksta?" "Gal buvau nedėmesinga?" "Gal buvau per gera?" Šimtais panašių klausimų terorizuoja save moterys, paliktos mylimųjų. Visas jas vienija bendras bruožas: polinkis kaltinti save.

Tuo tarpu patys vyrai į šį klausimą atsako įvairiau. Portalas wotwentwrong.com, atlikęs apklausą tarp tų, kurie bent kartą paliko moterį, sugrupavo jų atsakymus ir pateikė 5 dažniausiai pasikartojančias priežastis, kas gi juos paskatino nutraukti santykius. Šios priežastys išvardytos pagal atsakymų dažnumą.

1. Aš nebuvau pasirengęs rimtiems santykiams.

2. Nesijaučiau jai svarbiausias.

3. Ji buvo netvarkinga.

4. Ji nenorėjo sekso.

5. Aš susižavėjau kita moterimi.

Tarp kitų atsakymų vienodai dažnai pasitaiko tokių kaip "Mes buvome per daug skirtingi", "Ji buvo per daug plaukuota", "Ji nuolat vėluodavo" arba "Ji nemokėjo bučiuotis". Tiesą sakant, dauguma vyrų atsakymų, kodėl jie paliko mylinčią moterį, daugiau pasako apie juos pačius nei apie moterį.

Ką daryti toliau?

Kai mylimojo palikta moteris pagaliau pereina brūzgynus "Kodėl?" (dažniausiai taip ir nesupratusi priežasties), ji žengia ant aukštesnės pakopos: "Ką daryti toliau?"

Rašytoja Tina Chaki, knygos "Meilės viražai" autorė, išduotoms moterims pataria...

1. Leiskite sau pasielvartauti.

Skirkite ašaroms ir apgailestavimams tiek laiko, kiek reikia, kad viską viduje "dezinfekuotumėte". Svarbiausia, kad su kiekviena diena šio laiko užtektų vis mažiau. Galiausiai apsiribokite 5 min. per dieną, o paskui visai liaukitės.

2. Raskite vietą, kurioje galėtumėte išsikalbėti.

Geriausia tai daryti forumuose, o giminaičiams ir pažįstamiems pateikite neutralią formuluotę: "Mes išsiskyrėme" arba "Mes jau ne kartu", netikslindamos, kuris iš jūsų buvo išsiskyrimo iniciatorius. Dar nežinia, kuriam iš jūsų šis išsiskyrimas išeis į gera, o kuriam - į bloga, tad nereikia iš anksto sau prisiskirti aukos vaidmens.

3. Venkite detalių.

Nereikia dalytis su visais iš eilės intymiomis buvusių santykių, o ypač jų problemų detalėmis. Labiausiai "užjaučiantiems" paruoškite bendrą frazę. Tai gali būti kas nors iš klasikos, pvz.: "Dabar esu laisva" arba "Atvira naujiems atradimams", arba sukurkite savo versiją. Svarbiausia - kad ji skambėtų pozityviai.

4. Susikurkite dienos ritualą.

Stebėkite, kas jums padeda jaustis geriau. Remdamosi tuo, susikurkite dienos veiksmų planą ir jį užrašykite. Jeigu padeda - įtraukite ir valandos ar dviejų verkimą įsikniaubus į pagalvę. Vakarais pasižymėkite, ką nuveikėte, ir šalia prirašykite, kaip jautėtės tai darydama. Remdamosi šia medžiaga, susiplanuokite kitą dieną.

5. Už mokslą reikia mokėti.

Dabar jūs žinote, kad gali būti ir taip. Žinote tai didelio skausmo kaina. Kitaip tariant, jūs ką tik investavote savo išgyvenimus į banką, pavadinimu "Mano gyvenimo patirtis". Tegu ši investicija jums duoda dividendų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder