5 patarimai renkantis fejeverkus vestuvėms

5 patarimai renkantis fejeverkus vestuvėms

Vestuvės – neabejotinai laukiamiausias ir daugiausiai įspūdžių visam gyvenimui paliekanti šventė. Tačiau derėtų prisiminti, kad tai šventė ne tik jauniesiems, bet ir svečiams. Pakankamai įprasta tapo vestuvėms samdyti įvairius atlikėjus ir vedėjus, kurie pasirūpina šventine nuotaika ir ja užkrečia šventės svečius. Vis tik, kaip ir kiekvienas renginys, vestuvės taip pat turėtų turėti kulminaciją. O kas tai padarys geriau nei profesionalūs fejerverkai? Pateikiame jums 5 patarimus, kuriuos verta prisiminti renkantis fejerverkus vestuvėms.

  1. Viską planuokite iš anksto. Jokiu būdu nepalikite tokio dalyko kaip muzikantai bei vestuviniai fejerverkai paskutinei dienai, nes staiga ištuštėjus pardavėjų sandėliams galite likti it musę kandę. O juk niekas nenori, kad vestuvių planai sugriūtų pačią svarbiausią dieną!
  2. Daugiau – ne visada geriau. UAB „Vilniaus Saliutas“ direktorius teigia, jog nusistatyti biudžetą fejerverkams yra tiesiog būtina. Jis pataria geriau įsigyti vieną kokybišką fejerverką, nei keletą prastos kokybės. Žinoma, fejerverkai gali kainuoti net iki 13 tūkst. eurų, tad reikėtų rinktis realistiškai. Taip pat, reikėtų atsižvelgti ir į šventės dydį – juk nesinori, kad fejerverkai tiesiog pranyktų tarp gausios svečių minios.
  3. Visuomet svarbiausias saugumas. Fejerverkų dydis ir kokybė visuomet priklauso nuo kainos. Tačiau ne tik tai. Įsigijus paprastus vestuvinius fejerverkus iki 500 eurų, teks jų iššovimu rūpintis patiems. Tai reiškia, kad greičiausiai vienam iš svečių teks atsakingos pareigos. Vestuvės yra puiki šventė, kurios metu svečiai neretai pasimėgauja alkoholiniais gėrimais, tad derėtų būti itin atsargiems, kad šventė staiga netaptų didele nelaime. Jurijus K. „Vilniaus Saliutas“ direktorius pataria dėl saugumo nebesijaudinti – fejerverkus patikėti profesionalams, kurie yra apmokyti dirbti su fejerverkais įvairiomis oro sąlygomis, tad sėkmingam iššovimui į orą jau niekas nebesutrukdys..
  4. Norite tikros šventės – rinkitės profesionalius fejerverkus. Žinoma, profesionalūs vestuviniai fejerverkai yra brangesni (nuo 500 iki net 13 tūkst. eurų), tačiau jie padės ne tik sukurti neeilinę šventinę atmosferą, bet ir leis atsipūsti šventės organizatoriams. Vestuviniai fejerverkai išsiskiria tuo, jog būna akomponuojami atitinkama muzika, o viso šviesos spektaklio įgyvendinimu šventės metu pasirūpina profesionalų komanda. Tokiu atveju nereikės rūpintis niekuo – viskas bus atlikta laiku,  profesionaliai ir be priekaištų.
  5. Norite neišdildomų įspūdžių – papildomai užsisakykite lazerių šou. Keli šimtai įvairių fejerverkų šūvių skambant muzikai, žinoma, atrodys įspūdingai, tačiau kodėl nesustiprinus efektų ir nepasimėgavus lazerių šou? Tai bus ne tik puiki medžiaga vestuviniam filmui, kurį bus malonu žiūrėti visą gyvenimą, bet ir puikūs prisiminimai svečiams.

Fejerverkai paprastai šaunami 12 valandą, sukvietus visus svečius į lauką. Visai kaip Naujųjų metų naktį...

Reikia šiek tiek fantazijos bei užsidegimo, ir vestuvių šventė išties bus nepamirštama ne tik jauniesiems, bet ir svečiams. Vestuviniai fejerverkai ir lazerių šou bus puikus šventės akcentas, kuriuo pasirūpins ekspertai. Saliutas.lt elektroninėje parduotuvėje rasite ne tik itin platų šventinių fejerverkų pasirinkimą, tačiau ir galėsite pasikonsultuoti su fejerverkų profesionalais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder