Zodiako ženklai, kuriems 2020-aisiais lemta praturtėti

Zodiako ženklai, kuriems 2020-aisiais lemta praturtėti

Kas nenori gyventi gerai ir neturėti jokių materialinių rūpesčių? Deja, ne visiems vienodai sekasi susikurti materialinę gerovę. Vieni nuskursta, kiti turtėja.

Astrologai apskaičiavo, kad keturiems Zodiako ženklams 2020 metai bus sėkmingi finansine prasme. Jie turės daugiausia šansų praturtėti. Net jei netaps milijonieriais, tai savo materialinę padėtį kitąmet tikrai pagerins.

AVINAS

(03 21–04 20)

Avinas galės pagerinti savo materialinę padėtį vasarą. Šio ženklo atstovams pavyks sudaryti pelningą sutartį, kuri padės jiems palypėti karjeros laiptais. Jiems kils gerų idėjų, kurios atneš papildomų pinigų.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jaučiui 2020-ieji atneš stabilumą ir materialinę gerovę. Vasaros pabaigoje arba rudenį šio ženklo atstovai pradės gauti didesnes pajamas. Vieniems bus padidintas atlyginimas, kiti susiras geriau apmokamą darbą ar papildomą pajamų šaltinį.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Dvyniams 2020-ieji finansiniu atžvilgiu prasidės nesėkmingai. Jie atsidurs skolų duobėje. Tačiau nusiminti neverta, nes situacija pamažu pasikeis į gerąją pusę. Dvyniai taps turtingesni, nei buvo iki krizės.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Šio ženklo atstovai 2020 m. pinigų stokos nepajus ir galės palepinti save bei savo artimuosius. Materialinės padėties pagerėjimas priklausys nuo Liūto aktyvumo. Jeigu jis nesnaus, neaptings ir užsiims entuziastinga veikla, pinigai ims patys plaukti į jo banko sąskaitą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder