Vienus prajuokino, kitus supykdė: Baltarusijos himnu ledo ritulio mače tapo šmaikšti melodija

Vienus prajuokino, kitus supykdė: Baltarusijos himnu ledo ritulio mače tapo šmaikšti melodija

Renginių organizatoriai turėtų būti kur kas atidesni, kai oficialių priėmimų ar sportinių varžybų metu svečius tenka pasitikti su nacionaliniais valstybių himnais.

Jau ne pirmą kartą dėl organizatorių klaidos vieni internautai leipsta juokais, o kiti žeria priekaištus ir piktinasi dėl neatsakingo požiūrio į jų šalį.

Šį kartą taip nutiko Baltarusijai.

Šios šalies ledo ritulininkai viešėjo Norvegijoje, kur dalyvavo turnyre. Kaip ir prieš kiekvieną mačą, turėjo nuskambėti oficialūs šalių himnai, tačiau vietoje Baltarusijos himno renginio organizatorių grojaraštyje atsidūrė populiari melodija (liet. „Pjausiu aš dobilėlius“).

„Kas čia vyksta? Ei, kas čia vyksta?“ – tokie žodžiai girdimi iš renginį filmavusio, akivaizdu, Baltarusijos ledo rinktinės aistruolio.

Vaizdo įrašą filmavęs vyras buvo sutrikęs. Iš pradžių jis kalbėjo rusiškai, o įrašo pabaigoje nuostabą išreiškė angliškai.

„Ar tai pokštas? O, Dieve!“ – sakoma įraše.

Įdomu tai, kad Norvegijos sirgaliai pradėjus skambėti melodijai lyg niekur nieko atsistojo ir išklausė įrašą, lyg tai būtų nacionalinis Baltarusijos himnas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder