Vienišiai – ištikimiausi ir protingiausi žmonės iš visų, kuriuos galima sutikti savo kelyje

Vienišiai – ištikimiausi ir protingiausi žmonės iš visų, kuriuos galima sutikti savo kelyje

(1)

Jeigu vienišius nusprendžia įsileisti jus į savo gyvenimą, tai jūs tikrai jam esate ypatingas žmogus. Branginkite tokius santykius!

Vienišiai mėgsta būti vienumoje su savimi lygiai taip pat, kaip kiti žmonės uoliai stengiasi įsitaisyti kuo daugiau draugų ir susipažinti su visais aplinkui. Ir nors komunikabiliam asmeniui toks elgesys atrodo keistas, vienišiaus tai nė kiek nejaudina.

Išoriškai atrodo taip, tarytum jūsų draugas vienišius jaučiasi nejaukiai kitų žmonių kompanijoje ir net labai vienišas, tačiau jis pats pasirenka sau tokią elgsenos liniją. Ir visai ne todėl, kad keltų save aukščiau už kitus arba gerbtų save taip smarkiai, jog turėtų ignoruoti kitus. Iš tikrųjų tai yra labai jautri asmenybė, kuri nėra abejinga viskam.

Jeigu tarp jūsų draugų yra vienišius, turite suprasti, kad, nepaisant jo pomėgio atsiriboti, jis vis tiek pasirinko būti jūsų draugu.

Jeigu toks žmogus pasiryžo įsileisti ką nors į savo gyvenimą, tai akivaizdu, kad vertina jį labiau už kitus.

Tai nereiškia, kad jis nemėgsta draugauti. Atvirkščiai, jam patinka bendrauti su draugu. Tik kartkartėmis jam reikia pabūti vienam, kad suprastų jį supantį pasaulį. Mat vienišius yra giliai mąstanti asmenybė, kuri nuolat analizuoja savo aplinką, o buvimas vienumoje duoda jam laiko viskam išsiaiškinti.

Tokio tipo žmonės nekrečia beprasmiškų pokštų, nes būna per daug užsiėmę svarbesnių temų nagrinėjimu.

Jūs niekada nesurasite dviejų vienodų vienišių. Vienas gali būti labiau linkęs į ekstraversiją, kitas – intravertas. Vienišiems ekstravertams būna lengva dalytis savo mintimis su kitais žmonėmis, o intravertai stengiasi savo mintis pasilaikyti.

Nors vieniši ekstravertai nesibodi dalytis savo mintimis ir jausmais su kitais, jie dažniausiai nutyli, kol nesuranda pokalbiams tinkamo asmens. Jie negali pakęsti nenuoširdžių, veidmainiškų žmonių, todėl renkasi tuos, su kuriais turi bendrų interesų. Jiems reikia nuoširdžių, gilių pokalbių apie pasaulio sandarą, o ne apkalbų apie keistą merginą, kuri gyvena kitame gatvės gale.

Vienišiems intravertams būna kur kas sudėtingiau leisti laiką kompanijose. Mat juos gąsdina dideli žmonių sambūriai, nes jie trukdo jiems aiškiai mąstyti. Jie nebegali susitelkti į savo mintis, juos apima nerimas, pasidaro sunku kvėpuoti. Todėl vienišius intravertas stengiasi savo laiką leisti atsiskyręs nuo kitų. Į savo pasaulį jis įsileidžia tik rinktinius žmones.

Jeigu jūs patys nesate vienišiai, tai bus sunku tai suprasti. Abu vienišių tipai yra protingi. Jeigu jiems leisite, jie praturtins jūsų protą ir gyvenimą, rašo portalas „Kluber“.

Ir bendraus su jumis tol, kol jūs būsite su jais nuoširdūs, duosite peno apmąstymams. Jie bus visada šalia kaip ištikimi draugai. Tačiau užteks jums juos įskaudinti ir suteikti pagrindo suabejoti jūsų sąžiningumu, jūs tikrai juos prarasite.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder