Vėlyva žvaigždžių motinystė

Vėlyva žvaigždžių motinystė

Gydytojai konstatuoja: šiuolaikinės moterys atidėlioja vaikų gimdymą vis ilgiau. Garsenybės - ne išimtis.

Testų kolekcija

Helė Beri (Halle Berry, 48)

Aktorė ilgai svajojo apie vaiką. Per vieną pokalbių šou Helė papasakojo, kad visus neigiamus nėštumo testus dėdavo į specialią dėžutę, "ir tik 35-asis pasirodė teigiamas". Dukra Nala Ariela Obri (Nahla Ariela Aubry, 6) gimė 2008 m., kai žvaigždei sukako 42 metai ir ji gyvenimo su modeliu Obri Gabrieliu (Aubry Gabriel). "Ji labai graži, ir aš būsiu laiminga, jei dukra taps aktore", - sakė Helė, vėliau išsiskyrusi su dukros tėvu. Būdama 46 m. ji su aktoriumi Olivjė Martinesu (Olivier Martinez) 2013 m. susilaukė sūnaus Makeo (Maceo).

Geriau anksčiau negu vėliau

Marsija Kros (Marcia Cross, 53)

Aktorė pagimdė dvynukes Savaną (Savannah) ir Iden (Eden) 2007 m. vasarį, likus mėnesiui iki savo 45-mečio: "Man regis, jei būčiau tapusi mama 35-erių, kaip planavau, vaikų taip nemylėčiau - beprotiškai, aistringai. Bet kitoms vis dėlto patarčiau ilgai neatidėlioti motinystės. Kad ir ką sakytum, išnešioti ir pagimdyti jaunoms moterims lengviau. O ir rizikos, esant 20-30 metų, mažiau negu 40."

Viso gyvenimo svajonė

Kim Besindžer (Kim Basinger, 61)

Filmo "Devynios su puse savaitės" žvaigždei buvo 40, kai ji ištekėjo už aktoriaus Aleko Boldvino (Alec Baldwin, 57). Ir 42-eji, kai pagimdė dukrą Ailend (Ireland), kuriai dabar 19. "Aš visą gyvenimą svajojau apie laimę šeimoje, tarp vaikų ir gyvūnų, - prisipažino K.Besindžer, - bet vyrų, kurie buvo šalia, kaip tėvų neįsivaizduodavau. Alekas - pirmasis, su kuriuo panorau susilaukti vaiko."

Iškentėta laimė

Nikolė Kidman (Nicole Kidman, 48)

Holivudo numylėtinė mama tapo tik sulaukusi 41 metų: dukra Sandi Rouz (Sunday Rose) gimė 2008 m. liepą. "Šis vaikas - iškentėtas, - sako Nikolė. - Iš pradžių ilgai negalėjau pastoti. Paskui buvo negimdinis nėštumas, persileidimai. Užtat aš dabar iš tiesų esu laiminga ir beprotiškai dėkinga likimui už tai, kad padovanojo man dukrą." Vėliau aktorė su Vyru Keitu Urbanu (Keith Urban) susilaukė kitos dukros Faith, kurią pagimdė surogatinė motina.

Istorija su laiminga pabaiga

Salma Hajek (Salma Hayek,48)

"Aš labai norėjau vaiko, - prisipažįsta aktorė, - ir kažkuriuo metu jau buvau susitaikiusi su mintimi, kad gimdysiu be vyro." Bet netrukus ji sutiko prancūzą milijardierių Fransua Anri Pino (Francois Henri Pinault). Salmai buvo 41 metai, o jos vyrui - 46-eri, kai jiems gimė dukra Valentina Paloma (8). Salmos nėštumas buvo sunkus: iš pradžių aktorę kamavo stipri toksikozė, o paskui gydytojai diagnozavo vaisiui Dauno sindromą. Tiesa, paskui diagnozė nepasitvirtino.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder