Vėl suimtas "AC/DC" būgnininkas Filas Rudas

Vėl suimtas "AC/DC" būgnininkas Filas Rudas

Praėjus dešimčiai dienų po to, kai jam buvo skirta aštuonių mėnesių namų arešto bausmė, Naujojoje Zelandijoje vėl suimtas „AC/DC" būgnininkas Filas Rudas (Phil Rudd), praneša agentūra AFP.

Jo advokato duomenimis, 61 metų atlikėjas sulaikytas sekmadienį ir pirmadienį bus atvesdintas į teismą Taurangoje. Kaltinimų F. Radui jis nekomentavo.

Savo išsišokimas garsėjantis australų roko grupės narys buvo teisiamas dėl grasinimų nužudyti ir narkotikų laikymo. Balandį netikėtai pripažinęs savo kaltę, jis išvengė laisvės atėmimo bausmės. Liepos 9-ąją teismas Taurangoje skyrė jam aštuonis mėnesius namų arešto.

Tačiau teisėjas Tomas Ingramas (Thomas Ingram) įspėjo muzikantą, kad jis, jei tęs savo „roko žvaigždės gyvenimo būdą", atsidurs kalėjime. Jis esą bus griežtai stebimas ir iš karto suimtas, jei vartos narkotikus. Aš garantuoju, kad jūs ten atsidursite, pabrėžė teisėjas.

F. Rudui procese grėsė iki 7 metų laisvės atėmimo bausmė. Greičiausiai dėl to jis buvo priverstas prisipažinti. Muzikantas teisme prisipažino ir dėl grasinimų nužudymu, ir dėl narkotikų vartojimo.

F. Rudas praėjusiais metais per pokalbį telefonu grasino mirtimi vienam buvusiam darbuotojui. Buvusiam verslo partneriui jis siūlė 200 000 Naujosios Zelandijos dolerių (143 000 eurų), motociklą, vieną savo automobilių arba namą, jei šis minėtą darbuotoją „pašalins".

Po to „AC/DC" būgnininkas buvo suimtas, o jo namuose Taurangoje rasta pusė gramo metamfetamino ir 91 gramas kanapių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder