„Vasaros“ sezoną pradeda maudynėmis Palangoje

„Vasaros“ sezoną pradeda maudynėmis Palangoje

Šį šeštadienį į Baltijos pajūrį suplauks žiemos maudynių mėgėjai iš visos Lietuvos į šventę„Palangos ruoniai-2013", kuri jau skaičiuoja kelis dešimtmečius ir rengiama kiekvienais metais. Jau dešimtmetį tuo pat metu vyksta ir renginys „Palangos stinta“, kuri pritraukia labai daug žmonių į kurortą žiemos metu. Šio renginio dalyviai ženkliai pagausina masinių žiemos maudynių, kurios šiais metais vyks šeštadienį 15 val., žiūrovų skaičių.

Šventės truks 3 dienas – penktadienį – sekmadienį, jos metu vyks konferencija "Sveikatingumo metai - patirtys, virsmai ir idėjos", "Šok į eketę" nuotraukų konkurso apdovanojimai, Palangos grubiojo teatro spektaklis "Goodbyemylove" bei kiti įdomūs susitikimai. Konferencijoje pranešimus pristatys ir diskusijoje apie Lietuvos sveikatingumo metų tikėtinus rezultatus diskutuos Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas, ilgametis maudynių organizatorius Dainius Kepenis, medicinos mokslų daktaras ir aktyvus visuomenininkas Aurelijus Veryga, 2013-ųjų - Sveikatingumo metų paskelbimo idėjos autorius ir iniciatorius Juozas Dapšauskas ir kiti.

Nuo vasario mėn. pradžios Sveikatingumo metų vasario atsparumo ir grūdinimosi mėnesį maudynės vyko Joniškyje, Biržuose, Ukmergėje, o Šilalėje, Marijampolėje, Vilkaviškyje, Šakiuose, Lazdijuose ir kituose miestuose toliau banguos maudynių bandos.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder