Vargas dėl dukrų

Vargas dėl dukrų

Trys Holivudo aktorių Briuso Viliso (Bruce Willis) ir Demi Mūr (Demi Moore) dukros ir toliau maitina geltonąją spaudą skandalais. Šį kartą 26 metų Rumer grožio klinikoje susimažino skruostus ir pasididino lūpas, tarsi tyčia norėdama paerzinti motiną, mat ši griežtai nepritaria plastinėms operacijoms.

Neseniai jauniausioji Demi ir Briuso dukra 20-metė Talula (Tallulah), kuri jau ne kartą gydėsi priklausomybę nuo narkotikų reabilitacijos klinikose, išsirengė kone nuogai duodama interviu JAV portalui "StyleLikeU". Ji papasakojo nuo 13 metų serganti dismorfijos sindromu. Tai psichinis sutrikimas, kai žmogus nepriima savo kūno ir visaip jį alina bei darko: dietomis, badu, tatuiruotėmis, auskarais, nuolatiniais eksperimentais su plaukais, makiažu, plastinėmis operacijomis etc.

Rumer, Skaut (Scout) ir Talulos tėvai niekada mergaitėms nedraudė, tačiau akivaizdu, jog tai neišėjo į gera. Gražuolės ne kartą taip nuvylė gimdytojus, kad šie net pagrasino paliksiantys jas be cento. Reikia paminėti, jog garsių aktorių kapitalas siekia 300 mln. dol.

Briusas ir Demi dažnai nesutarė dėl vaikų auklėjimo metodų. Kai dukrų elgesį tėvas vadino neleistinu, mama jį traktuodavo kaip "savo kelio paiešką".

Pati D. Mūr ne per seniausiai išgyveno depresiją ir dėl organizmo išsekimo net buvo paguldyta į Los Andželo ligoninę. Po šešerius metus trukusios santuokos su Eštonu Kačeriu (Ashton Kutcher) 2011 m. šis atsidūrė bulvarinių laikraščių akiratyje dėl neištikimybės su kita moterimi. Po metų E. Kučeris oficialiai paprašė skyrybų. D. Mūr tai buvo trečia žlugusi santuoka.

B. Vilisas ir D. Mūr išsiskyrė 2000 m., kartu išgyvenę trylika metų. Jie iki šiol palaiko vienas kitą sunkiomis akimirkomis. B. Vilisas viename iš interviu sakė tikėjęsis, kad suaugusios dukros supras motiną po trečių skyrybų ir ją palaikys, tačiau, pasak jo, išlepintos merginos stokoja užuojautos aplinkiniams.

Šiuo metu B. Vilis su savo nauja žmona Ema Heming (Emma Heming) augina ketvirtą dukrą.

36 metų E. Kačeris, dėl kurio Demi širdgėla neslopsta iki šiol, yra vedęs aktorę 30 m. Milą Kunis. Jiedu neseniai susilaukė dukters.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder