Užfiksavo Lochneso pabaisą?

Užfiksavo Lochneso pabaisą?

Korporacijos "Apple" užsakymu iš palydovo mobiliesiems telefonams padarytoje nuotraukoje kai kurie žmonės įžvelgia žymiąją Škotijos Lochneso ežero pabaisą. Du „Apple maps“ vartotojai pastebėjo keistą objektą Škotijos ežero vandenyse. Žemėlapiuose matyti, kad po vandeniu yra apie 30 metrų ilgio objektas, kuris iš išvaizdos primena mistišką gyvūną. Vienas kito nepažįstantys Andriu Diksonas (Andrew Dixonas) ir Piteris Teinas (Peter Thain) atskirai, bet panašiu metu kreipėsi į oficialų Loch Neso pabaisos gerbėjų klubą. Jo prezidentas sakė, kad vis dar aiškinamasi, kas galėtų būti paslaptingas objektas po vandeniu.

„Tai atrodo tarsi valties atspindys, tačiau nesimato paties valties. Galima matyti keletą valčių arčiau kranto, tačiau ne šioje vietoje. Mes šias nuotraukas parodėme laivų ekspertams ir jie sakė nežinantys, kas čia yra. Kad ir kas tai būtų, tai yra po vandeniu ir plaukia į pietinę pusę. Jeigu šiame ežere nėra vykdomi slaptų povandeninių laivų bandymai, objekto dydis rodo, kad tai galėtų būti Nesė“, – pasakojo fanklubo prezidentas Garis Kembelas (Gary Campbell).

Jis atmetė ir kitus paaiškinimus, kad tai gali būti tiesiog neįprastos formos rąstas arba vandenyje raibulius sukėlę ruoniai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder