TV3 pozicija dėl Vytauto Šapranausko ir "Auksinių svogūnų 2011"

TV3 pozicija dėl Vytauto Šapranausko ir "Auksinių svogūnų 2011"

Balandžio 1 dieną vyko apdovanojimų ceremonija „Auksiniai svogūnai 2011“, kurią tiesiogiai transliavo TV3 televizija. Tai humoristinis šou, todėl į bet kokius tiesioginės transliacijos metu nutikusius nesklandumus prašome reaguoti su humoru.

Nepaisant balandžio 1-osios „pokšto“, projekto vedėjas Vytautas Šapranauskas yra geriausias visų laikų šou vedėjas, humoristas ir improvizatorius ir jis toliau tęs darbą TV3 televizijoje. Šiuo metu jis veda tiesiogiai transliuojamą projektą „Chorų karai“ ir vakar, transliacijos metu, įrodė, kad jis yra nepakeičiamas. Ne kartą TV žiūrovų jis išrinktas ir mylimiausiu TV vedėju Lietuvoje.

„Auksinių svogūnų 2011“ prodiuseriai kompanija „TVartas“ įspėti dėl situacijos nevaldymo tiesioginiame eteryje. Jie atsiprašo tų TV3 žiūrovų, kuriems nepatiko V. Šapranausko sukurtas Liuciferio personažas.

Preliminariais TNS duomenimis „Auksinių svogūnų 2011“ apdovanojimų ceremonija su V. Šapranausku buvo žiūrimiausia balandžio 1-osios humoro laida, teigiama TV3 svetainėje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder