Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.59, leidžiasi 18.07. Dienos ilgumas – 10.08.

Šiandien – penktoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Svarstyklių ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Niekada nesi per senas išsikelti naują tikslą ar naują svajonę“ (K. S. Luisas).

**************

Astrologinė prognozė spalio 21-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Planų ir idėjų jums nestigs. Jūsų dalykinė iniciatyva tikriausiai bus įvertinta. Turėtų gana sklandžiai spręstis profesinės, bendradarbiavimo problemos. Pagerės santykiai su svarbiais jums žmonėmis, kolegomis.

JAUTIS. Aplinkiniams atrodysite inteligentiški, išsilavinę, gebantys bendrauti. Jeigu patys taip negalvojate, pravartu kelti kvalifikaciją, stropiai mokytis užsienio kalbos.

DVYNIAI. Aktyviai spręsite klausimus, susijusius su verslu, investicijomis, draudimu, mokesčiais. Regis, išradingai panaudosite brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, detales.

VĖŽYS. Puikus metas parodyti savo kūrybingumą, susidraugauti su dominančiais žmonėmis. Nusimato žavūs flirtai, romantiškas jaudulys. Galbūt pajusite meilės troškulį.

LIŪTAS. Nesijauskite išnaudojami, jeigu teks dirbti daugiau už kitus, rūpintis verslo perspektyvomis ar pan. Tai išeis jums į naudą. Gali kilti idėjų, kaip pagerinti arba išsaugoti esamą padėtį.

MERGELĖ. Šiandien nestokosite kūrybiškumo, polėkio. Patirsite džiaugsmo iš meno, muzikos, meilės, bendravimo su vaikais. Įmanomas įspūdingas meilės pasimatymas.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdienių klausimų bei problemų rate. Pravartu prisiminti, kas jums skolingas arba kam skolingi jūs, ir išspręsti šį klausimą.

SKORPIONAS. Tikėtina, kad turėsite naudos iš komercijos, logistikos, žiniasklaidos, reklamos. Galimi ypatingi interesai, kuriuos įgyvendinti padės kolega arba giminaitis. Tikriausiai tai jus pradžiugins.

ŠAULYS. Palanku tvarkyti nuosavybės reikalus, dokumentus, jeigu esate gerai tam pasirengę. Gali pavykti gauti tai, kas jums pelnytai priklauso. Arba aiškiai sukonkretinsite būsimą jūsų darbų įvertinimą.

OŽIARAGIS. Regis, rasite galimybių pabendrauti su jums svarbiu asmeniu. Aktualios kalbos suksis apie teisingumą, studijas, kelionę, tarptautinį renginį, pasimatymą ar pan. Džiugins taiklūs komplimentai.

VANDENIS. Šiandien geriau seksis dirbti vienumoje, susikaupus, be blaškymosi. Regis, jautriai reaguosite į smulkius nesklandumus, norėsite, kad viskas vyktų idealiai. Galite išsiaiškinti intriguojamą paslaptį.

ŽUVYS. Šiandien daugiau pasieksite draugiškumu ir solidarumu nei demonstruodami ambicijas. Įgysite aplinkinių pasitikėjimą ir tam tikra prasme pasidalinsite įtakos zonas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder