Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

*************

Protingos mintys:

„Žmogus pailsi nuo vieno darbo tik tada, kai pradeda kitą“ (A. Fransas).

*************

Astrologinė prognozė balandžio 17-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Bus rūpesčių, jei ketinate keisti darbo vietą, ieškote verslo partnerių, norite įsigyti įrangą, techniką. Neatsakingas poelgis gali pakenkti ilgalaikiams santykiams, rimtiems planams. Pasisaugokite traumų, venkite aplaidumo.

JAUTIS. Trokšite jaudinamų įspūdžių, romantiško bendravimo. Galite pasiduoti pagundai, kuri daug kainuos. Neatsisakykite saikingai padėti draugams, pažįstamiems, ypač jei esate jiems kažką pažadėję.

DVYNIAI. Galbūt dėl kokių nors priežasčių teks atsisakyti svarbaus ketinimo ar planuoto renginio, pirkinio. Arba atvirkščiai, kažką aukosite, kad tik nereikėtų atsisakyti išvardintų dalykų. Įvertinkite prioritetus.

VĖŽYS. Tai diena, kai bus daug kalbama, fantazuojama. Regis, dėmesio ir pažadų iš jūsų sulauks žmonės, kurie jums neabejingi. Apdairiau elkitės su turtu, pinigais, venkite skubotų sprendimų, rizikos.

LIŪTAS. Tikriausiai ieškosite galimybių lengvai pralobti arba kažką susitvarkyti, sureguliuoti kitų sąskaita. Galite būti provokuojami duoti ar imti kyšį. Tai išties pavojinga.

MERGELĖ. Šiandien nelabai galite tikėtis palankaus reikalų išsprendimo. Būkite apdairūs, pareigingi. Meilės reikaluose padaugės išskaičiavimo ir sumažės nuoširdumo, šilumos. Galbūt kiek nusivilsite meilės objektu.

SVARSTYKLĖS. Neimkite giliai į širdį nepritarimo jūsų nuomonei, tam tikro nesubtilumo. Galbūt atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai, vengdami viešumo.

SKORPIONAS. Noriai bendrausite ir neblogai sutarsite su aplinkiniais. Tačiau nelengva bus išlikti korektiškiems. Neišplepėkite paslapčių, nekritikuokite kitų. Lengva įsivelti į intrigas, susikompromituoti. Abejotinus sandėrius, projektus atidėkite.

ŠAULYS. Nusivylimo gali sukelti meilės ar finansinė, dalykinė nesėkmė. Jums derėtų numalšinti norą kautis su tariamais priešais ir pagalvoti apie prasmingesnius tikslus.

OŽIARAGIS. Ši diena gali įnešti nerimo į jūsų aplinką ir vidinį pasaulį. Išėję iš darbo, pamirškite dalykines problemas - tegul jos nebegadina nuotaikos nei jums, nei jūsų artimiesiems.

VANDENIS. Aktualūs gali būti draudimo, investicijų, turto deklaravimo, mokesčių klausimai. Neskubėkite žavėtis naujomis teorijomis. Pamažu ir nuosekliai siekite savo tikslų, nesidairydami į abejotinos moralės ideologus.

ŽUVYS. Galite justi nemažą įtampą - gerumo, meilės, draugiškumo norėsis kur kas daugiau, nei ši diena nusiteikusi duoti. Norint kai ką taikiai išsiaiškinti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder