Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Laimė naudinga kūnui, bet dvasios stiprybę ugdo sielvartas“ (M. Proustas).

**************

AVINAS. Šiandien būkite atsargūs ir taktiški, antraip galite pakenkti sau arba kitiems. Nors atrodysite nusiteikę įtemptai plušėti, tačiau dideliems darbams jums gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos. Vis dėlto tai neturėtų sumenkinti jūsų perspektyvų.

JAUTIS. Diena gali būti keistai sujaukta. Beskubėdami galite pamiršti kažkuo pasirūpinti. Nepašykštėkite geranoriško dėmesio mylimam asmeniui, vaikams - yra tikimybė, kad išsiaiškinsite nesutarimus ir santykiai pradės judėti geresne vaga.

DVYNIAI.
Būsite jautrūs, emocionalūs. Apie svarbius dalykus nespręskite paviršutiniškai. Galbūt nerimausite dėl artimų žmonių bėdų. Įmanomas pokalbis, kuris leis išspręsti kažkokią problemą.

VĖŽYS.
Diena gana pavojinga avarine prasme. Venkite impulsyvumo, jeigu vairuojate, nesikarščiuokite. Galite gauti netikėtą žinią, pranešimą. Yra tikimybė, kad svarbiame reikale jums padės pažįstami žmonės, tarpininkai.

LIŪTAS.
Būsite linkę atvirai ir drąsiai reikšti savo iniciatyvą, norus. Vis dėlto stresuosite dėl numatomo susitikimo, pasisakymo ar egzamino. Galbūt teks tvarkyti piniginius, komercinius reikalus.

MERGELĖ. Nors jumyse kunkuliuos emocijos, gailestis sau, nors turėsite dėl ko nerimauti, tačiau situacija aiškės, imsite geriau suprasti, kas jus veikia, kaip galėtumėte sau padėti.

SVARSTYKLĖS. Diena gali būti konfliktiška ir net pavojinga ne viena prasme. Galite pasijusti vieniši ir nesuprasti. Kažko reikalaudami iš kitų, būkite nuoseklūs, jauskite atsakomybę. Saugokite savo turtą, automobilį, pinigus nuo vagių ir sukčių.

SKORPIONAS. Labai nerimausite, jeigu turite laikyti egzaminą, reikštis viešai, teikti ataskaitas ar daryti pristatymą. Jeigu pasitelksite ryžtą, drąsą, pasitikėsite savimi, viskas pavyks kuo puikiausiai. Tvarkydami dokumentus, nepadarykite klaidų.

ŠAULYS. Pasistenkite disciplinuotai dirbti, nesipykti su viršininku, kolegomis, nes bus lengva patekti į jų nemalonę. Pasidomėkite, ar gerai sekasi jūsų šeimos nariams - jie gali susidurti su problemomis. Tik venkite įkyriai kontroliuoti.

OŽIARAGIS. Diena gali būti nervinga. Pasistenkite nesugadinti nuotaikos aplinkiniams. Šiek tiek pavojinga pervertinti savo jėgas bei galimybes - jums teks atsakyti už savo veiksmus bei pažadus.

VANDENIS. Jausite paskatą elgtis skubotai, neatsargiai. Tai visiškai nepatartina, ypač vairuojant, ką nors veikiant su technika. Gali būti, kad šiandien iš jūsų bus reikalaujama daugiau, nei esate pasirengę duoti ar prisiimti.

ŽUVYS. Sunku bus slėpti simpatijas ir antipatijas. Tuo tarpu takto ir saiko jausmas bus itin svarbus, bendraujant su darbo partneriais, klientais, kreditoriais. Net vienas neatsargus žodis gali atnešti žalos.

************

Dangaus kūnai:


Saulė šiandien teka 08.25, leidžiasi 16.37. Dienos ilgumas - 08.12.

Šiandien - trečioji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.


**************

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder