TOP3 Zodiako ženklai – ši pilnatis jiems bus lemtinga: pasiruoškite pokyčiams

TOP3 Zodiako ženklai – ši pilnatis jiems bus lemtinga: pasiruoškite pokyčiams

Jau rytoj prasideda pilnatis. Ji atneš ne tik teigiamų emocijų, bet ir tam tikrų iššūkių. Sužinokite, ar jus ši pilnatis paveiks stipriau nei kitus. 

Portalas bustle.com sudarė trejetuką Zodiako ženklų, kuriuos ši pilnatis itin paveiks: 

ŽUVYS

Žuvis veikia šviesiosios mėnulio pilnaties jėgos – jos privers pažvelgti į savo vidų ir atkreipti dėmesį į savo sveikatą ir laimę. „Žuvys per šį užtemimą susikaups ties darbais ir savo sveikata.“ – paaiškino Orionas. – „Jei jūsų kasdieniame gyvenime yra nesklandumų, labai tikėtina, kad pilnatis išryškins reikalingus pokyčius.“ Šiuo laikotarpiu įsiklausykite į savo intuiciją ir mintis, o pilnačiai praėjus apsvarstykite, kaip kasdieniame gyvenime galite įgyvendinti teigiamus pokyčius.

ŠAULYS

„Šauliai mėgsta plėsti akiratį ir naujas pažintis, ir per šią pilnatį jie darys būtent tai, todėl reikėtų būti atviram naujovėms.“ – pataria Orionas. Šis mėnulis bus kupinas naujų galimybių, o kadangi jis taip pat yra Šauliui draugiškame ugnies ženkle, labai stipriai jausite savo elementą ir būsite atviri magiškajai sinchronijai, naujiems veidams ir naujoms vietovėms. Semkitės jų.

JAUTIS

„Jūsų namai yra jūsų šventovė, todėl nesidrovėkite juose leisti laiko tam, kad atgautumėte energiją, kai tik to prireikia.“ – pataria June. – „Ir kodėl gi nepridėjus keleto savęs palepinimo sesijų? Jūs to nusipelnėte!“ Nepersistenkite ir šį mėnesį leiskite sau pabūti savimylomis – pasilepinkite savo kukliame būste taip, kaip tik Veneros valdomi ženklai tai sugeba.

 


Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder