TOP3 Zodiako ženklai – drakulos: iš jūsų išsiurbs kraują iki paskutinio lašelio

TOP3 Zodiako ženklai – drakulos: iš jūsų išsiurbs kraują iki paskutinio lašelio

Troškimas kontroliuoti kitus žmones ir padaryti juos nelaimingus kartais gali būti toks stiprus, todėl nenustebkite, jeigu dėl tokio jūsų elgesio aplinkiniai jus ims vadinti tikra drakula. Tačiau kurie Zodiako ženklai yra labiausiai verti tokio titulo?

Portalas yourtango.com sudarė trejetuką Zodiako ženklų, kurie dėl savo neigiamų savybių dažnai galėtų būti pavadinti tikromis drakulomis:

AVINAS

Pamenate, koks kontroliuojantis gali būti Avinas, tiesa? Taigi, kontrolės jausmas šiam Zodiako ženklui tikrai nesvetimas, o bendraujant su tokia asmenybe patarimas būtų tik vienas: neleiskite jam vadovauti. Avinai turi itin stiprią vidinę jėgą, todėl jeigu juos supykdysite, pajusite tikrą drakulos įniršį.

ŽUVYS

Kaip ir jų gimtasis vanduo, taip ir pačios Žuvys gyvenime gali pasirodyti plaukiančios pasroviui. Pasaulio energiją jie tiesiog geria į save tarytum vandenį, todėl tai joms suteikia itin didelį pranašumą. Neapsigaukite Žuvų apgaulinga išore, viduje jie slepia daug neparodytų savo emocijų, o esant reikalui gali taip stipriai jums įkąsti, jog išsiurbs jūsų kraują iki pat paskutinio lašelio.

VĖŽYS

Vienas iš dvasiškai stipriausių Zodiako ženklų – Vėžys, todėl nieko keisto, kad be begalės teigiamų savybių giliai viduje jie slepia tamsiąją pusę. Šio Zodiako ženklų atstovų elgesys neretai aplinkiniams gali būti nesuprantamas ar net gi siejamas su mistika. Taip yra todėl, kd Vėžiai niekada iki galo neatskleidžia savo asmenybės, nes ir patys jos gerai nesupranta. Su Vėžiais geriau nekariauti, nes tuomet jie parodys visą savo jėgą.

TV3

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder