„The Roop“ eurovizinės dainos žodžiai siunčia ypatingą žinutę

„The Roop“ eurovizinės dainos žodžiai siunčia ypatingą žinutę

2020-ųjų „Eurovizijoje“ grupė „The Roop“ su daina „On fire“ buvo favoritai. Tačiau 2021 m. grupė vėl įrodė, kad gali pavergti ne tik Europą, bet ir pasaulį. „The Roop“ pristatė dainą „Discoteque“, skelbia portalas Wiwibloggs.

Dainos „Discoteque“ žodžiai yra apie šviesą, kuri pakylėja į viršų. Visi kviečiami į šią diskoteką, kuri dainos pavadinime parašyta su klaida – žodyje praleista h raidė.

„Nauja daina „Discoteque“ kalba apie vidinę laisvę. Dažnai mes sakome, kad esame laisvi ir gyvename laisvame pasaulyje, tačiau dauguma mūsų suvaržymų kyla iš vidaus.

Taigi, ši daina ir šokis siekia išlaisvinti mūsų mintis, kuriose yra per daug savikritikos, baimės pasirodyti kitokiu, nenoro priimti savo kūno“, – pasakojo grupės vokalistas Vaidotas Valiukevičius.

Kartu su grupės nariais Robertu Baranausku ir Mantu Banisausku, Vaidotas pristatė 80-ųjų stiliaus vaizdo klipą, kuriame yra panašumų į filmus „Alice in Wonderland“ ir „Twin Peaks“.

Abu šie filmai turi panašumų – Alice išgyveno visokias beprotybes ir amerikietiška drama „Twin Peaks“ yra daugumai vis dar nesuprantama.

Vaizdo klipą režisavo Saulius Baradinskas, kuris anksčiau buvo tituluotas geriausiu muzikinių vaizdo klipų režisieriumi Baltijos šalyse.

Pasak grupės, „dainai sukurtas energingas šokis leidžia ištrūkti. Kai kurie judesiai buvo įkvėpti garsaus Lietuvos krepšininko Arvydo Sabonio“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder