Teismas Zvonkus išskyrė be ašarų ir pykčio

Teismas Zvonkus išskyrė be ašarų ir pykčio

Klaipėdos rajono apylinkės teismo sprendimu buvo nutraukta plačiai išgarsėjusių dainininkų Natalijos ir Deivydo Zvonkų, įsikūrusių Jakų kaime, santuoka. Bendru sutikimu, be jokių ginčų. Todėl teismo posėdis truko apie pusvalandį.

Natalija ir Deivydas Zvonkai susituokė prieš 5 metus. Šią vasarą, birželio mėnesį, jie koncertavo Judrėnuose. Apie šiuos dainininkus tada "Banga“ rašė, kad jie scenoje meiliai šypsojosi, ir, kaip žiūrovams atrodė, nuoširdžiai. Tačiau jau kitą dieną buvo paskleista žinia, jog Natalija ir Deivydas žengia skirtingais keliais. Dainininkų nuoširdumu neabejoję judrėniškiai bei kiti žiūrovai pagalvojo, jog tai dar vienas skandalingosios poros reklaminis triukas.

Visgi tai buvusi karti teisybė. Klaipėdos rajono apylinkės teismas kartu su N. ir D. Zvonkų pareiškimu gavo ir santuokos nutraukimo teisinių pasekmių sutartį, kurią teismas, nutraukdamas santuoką, įrašė į rezoliucinę sprendimo dalį. Kitaip tariant, jie gražiuoju pasidalijo turtą, kurį įgijo santuokos metu.

Teisėjai pasiūlius galimybę išsaugoti santuoką – per paskirtą laikotarpį susitaikyti, jie atsakė: "Mes nesusipykę.“

Tiesa, į teismą jie atėjo be šypsenos, tačiau elgėsi kultūringai, mandagiai. Beje, posėdis galėjo vykti ir nedalyvaujant Zvonkams, bet jie atvyko.

Teismo sprendimas dėl santuokos nutraukimo įsiteisės per 30 dienų, jeigu jie nepateiks apeliacinio skundo, tai yra neapsigalvos pakeisti savo sprendimo.

"Banga"

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder