Sužinokite, kas laukia: savaitės astrologinė prognozė

Sužinokite, kas laukia: savaitės astrologinė prognozė

Astrologinė prognozė kitai savaitei, gruodžio 17-23 dienoms.

AVINAS

Šią savaitę palanku aiškintis finansinius, meilės santykius. Pavyks padaryti įspūdį dominančiam asmeniui. Gali papilnėti piniginė, pasipildyti gerbėjų sąrašas ar kt. Galite gauti siuntą iš užsienio arba kažkam siųsti dovanų, internetu pirkti bilietus į šventinius renginius, išvykas ir pan. Planuosite šventinius renginius, išvykas, susitikimus. Savaitgalį orientuokitės į pagrindines vertybes, šeimą, namus. Pasijusite maloniai, jei jus sups tvarkinga aplinka, geranoriški žmonės ir galėsite pasilepinti gyvenimiškais patogumais.

JAUTIS

Šią savaitę jums bus naudingas įsigilinimas į rūpimą informaciją, svarbias detales, paslaptis. Galite tikėtis slaptos paramos, protekcijos. Pravartu atsargiai užsiminti apie atlygį už darbą, paslaugą ar viršvalandžius. Gali pavykti gauti tai, kas jums pelnytai priklauso, arba sukonkretinti būsimą jūsų darbų įvertinimą. Regis, provokuosite mylimą žmogų, partnerį atkreipti į jus dėmesį. Derėtų atsižvelgti į situaciją ir netrukdyti, kai dominantis asmuo yra užsiėmęs, skuba. Savaitgalį trokšite bendravimo, gražių pirkinių.

DVYNIAI

Šią savaitę gali tekti dalyvauti bohemiškame ar labdaringame renginyje. Būsite dosnūs, užjaučiantys, o atitinkamai - ir patys galite sulaukti pagalbos iš kitų. Išgirsite intriguojamų užuominų, pažadų, o jūsų fantazijos turėtų pildytis. Gali atsinaujinti sena pažintis, draugystė. Labai svarbu nepersitempti ir nepiktnaudžiauti svaigalais. Savaitgalį galvosite apie gerovę, praturtėjimą ar brangias dovanas. Galbūt dėl kažko susitarsite, išgausite pažadą, o įsigyti pirkiniai bus naudingi.

VĖŽYS

Šią savaitę emocijų suteiks draugystės ir meilės ryšiai arba netikėtas dalykinis pasiūlymas. Būsite nusiteikę planuoti šventinius renginius, ką nors reprezentuoti, organizuoti, burti. Nusimato kolektyvinis renginys. Tačiau jei kažkokių įsipareigojimų iki galo įvykdyti nepajėgsite, tuomet jausitės nekaip, nerimausite. Galimas keistas incidentas arba sveikatos sutrikimas. Atsigauti jums padės trumpas poilsis, masažas, joga, meditacijos. Stenkitės nekonfliktuoti su vyresnės kartos asmenimis.

LIŪTAS

Šią savaitę netikėtai rasta informacija ar aplankęs įkvėpimas gali pašnibždėti kažką originalaus. Naujai užmegztas dalykinis ar kitoks ryšys gali būti perspektyvus. Kai kuriuos iš jūsų gali nudžiuginti mokslinių tyrimų, publikacijų, egzaminų geri įvertinimai, reklaminių ar kūrybinių projektų sėkmė ir pan. Lydės malonus jaudulys, jei ruošiatės kelionei, renginiui. Savaitės pabaigoje nepakenktų dažniau pabūti vieniems, atsiriboti nuo svetimos įtakos bei šurmulio. Siekite dvasingumo. Saugokitės infekcijų, neperšalkite.

MERGELĖ

Šią savaitę galite sudaryti draudimo sutartį, ką nors nusipirkti lizingu. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida ar su publika. Jei rimtesnių rūpesčių neturite, būsite nusiteikę pramogoms, sportui. Nuotaiką skaidrins draugai, gerbėjai. Galite dalyvauti susitikimuose su žmonėmis, atvykusiais iš toli. Tikėtina švelni meilės romantika. Pabaigę darbus, apsitvarkę, leiskite sau atsipalaiduoti. Savaitgalį turbūt susitiksite su žmonėmis, kuriuos mėgstate, padiskutuosite, pasilinksminsite.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jums itin rūpės statuso, finansų bei gerovės klausimai. Būsite godūs pinigams arba meilei, turbūt gerąja prasme, nes tai padės jums palankiai susiderėti dėl atlygio už paslaugą, tarpininkavimą ir kt. Pravartu atlikti procedūras, gerinančias savijautą ir išvaizdą. Neblogai seksis protinė ir meninė veikla. Įspūdžių patirsite, bendraudami su atvykusiais iš toli. Savaitgalį galite dalyvauti viešuose pasirodymuose, susitikimuose, pristatyti savo kūrybą, demonstruoti talentus.

SKORPIONAS

Šios savaitės pradžioje pasižymėsite darbštumu, tad dalykinėje srityje lydės sėkmė. Galbūt patobulinsite darbo vietą, įrangą, gausite naudingos informacijos, susijusios su įsidarbinimu ar kt. Pavyks gerai paplušėti srityse, susijusiose su verslu, finansais. Gana sumaniai spręsite psichologines artimųjų problemas. Tikėtina sėkmė meilėje, žaidimuose. Turbūt nemažai kainuos šventinių dovanų pirkimas. Savaitgalį pravartu pasisemti atgaivos iš turiningo renginio. Tiktų išvykti iš namų kiek tolėliau nei kasdien.

ŠAULYS

Šią savaitę galima tikėtis ir neblogų sumanymų, ir efektyvių veiksmų, ir staigmenų. Kils ūpas sportuoti, dalyvauti įvairiose atrakcijose. Seksis dirbti pedagoginį, protinį, kūrybinį darbą, imti ir teikti interviu. Galimos pažintys su originaliais asmenimis, intriguojami pasiūlymai, laimėjimai. Jei turite problemų, rasite bendraminčių, nusiteikusių jus ginti, remti. Savaitgalį vilios kelionės. Arba būsite linkę suktis savo ūkyje, šventiškai keisti interjerą, eksperimentuoti virtuvėje bei tam išlaidauti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę mintys suksis apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos ir kitus materialinius, piniginius klausimus. Neblogų idėjų gali kilti, jei ruošiatės įsigyti naujus baldus, keisti įvaizdį ar pirkti šventines dovanas artimiesiems, vaikams. Ne pro šalį įsiklausyti į specialistų rekomendacijas. Džiugins flirtai, komplimentai. Galite patirti sėkmę meilėje, scenoje, sportinėje kovoje ir pan. Regis, labiau rūpinsitės savo ir kitų sveikata, mityba, švara, higiena, grožiu. Nesistenkite diktuoti savo valios kitiems.

VANDENIS

Šią savaitę sulauksite įvairių naujienų - tiek gerų, tiek nelabai. Galbūt sublizgėsite intelektinėje veikloje, moksle. Originalumo, sumanumo nestokos tie iš jūsų, kurie rengia interviu, organizuoja renginius. Apskritai, parodysite daug kūrybingumo ir energijos, užsiimdami įvairia veikla. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas. Savaitgalį mielai lepinsite vaikus bei su jais užsiimsite. Regis, norėsis pramogauti, demonstruoti talentus publikai. Tačiau gali būti, kad kils ūkinių rūpesčių arba nerimo sukels sveikata.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje tiktų tvarkyti komercinius, tiekimo, nuosavybės reikalus. Turbūt pavyks susitarti dėl pelningo užsakymo, su nuolaida įsigyti norimą prekę, gauti originalią dovaną ar kt. Negalėsite skųstis priešingos lyties dėmesio stoka. Galimas romantiškas nuotykis, pramogos su bendraminčiais, kolegomis. Lengvai susitarsite ir dėl svarbių dalykų, ir dėl bendrų renginių. Savaitgalį griebsitės buitinių darbų bei daug reikalausite iš savęs ir aplinkinių. Verčiau stenkitės pagerinti santykius su vaikais, mylimu žmogumi.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder