Susipyko princai: Williamą ir Harry taikyti ėmėsi net karalienė

Susipyko princai: Williamą ir Harry taikyti ėmėsi net karalienė

Dar praėjusių metų pabaigoje karališkoji šeima buvo sukrėsta dar vieno skandalo – pasklido gandai, kad abiejų princų žmonos niekaip neranda bendros kalbos ir rūmuose nuolatos jaučiama įtampa. Vis dėlto kuo toliau, atsiranda tuo daugiau įrodymų, kad vis dėlto pykosi ne hercogienės.

Vis dėlto kuo toliau, atsiranda tuo daugiau įrodymų, kad vis dėlto pykosi ne hercogienės.

Apie karališkąją šeimą juostą susukęs režisierius Nickas Bullenas, kuris itin daug dirbo ir su princu Charlesu, užsienio žiniasklaidai pranešė, kad iš tiesų visi nesutarimai buvo kilę tarp princo Harry ir princo Williamo.

„Iš tiesų nesantaika kilo tarp princo Williamo ir princo Harry. Visi broliai pykstasi, visos šeimos pykstasi. Paprasčiausiai jų pyktis tapo viešu“, – sako jis.

Anot Nicko, jo artimi šaltiniai teigia, kad būtent karalienė ir princas Charlesas ėmėsi juodu taikyti ir stengtis vėl visus suvienyti.

Režisierius taip pat pasidalijo mintimis, kodėl tuomet viešumoje ilgą laiką sklandė gandai, kad pykstasi ne broliai, o jų žmonos? „Daug seksualiau, kai įsivaizuodajame dvi hercogienes kare. Įsivaizduokime dvi itin prašmatnias moteris – viena britė, kita – amerikietė. Viena yra aktorė, o kita – tikra britų aristokratė. Tegul jos susipyksta“, – savo teorija dalijosi N. Bullenas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder