Sūnų įsivaikinusi Ch. Theron jį augina kaip mergaitę

Sūnų įsivaikinusi Ch. Theron jį augina kaip mergaitę

Holivudo aktorė Charlize Theron, įsivaikinusi sūnų, atskleidė jį auginanti kaip mergaitę. Septynerių Jacksonas – vienas iš dviejų aktorės įsivaikintų vaikų – buvo vos trejų, kai mamai pareiškė esantis ne berniukas.

„Taip, ir aš iš pradžių maniau, kad ji – berniukas, – Dailymail.co.uk sakė 43-ejų moteris. – Kol kartą ji į mane nepažvelgė ir nepasakė: „Aš ne berniukas.“ Tad štai, dabar auginu dvi nuostabias dukras ir, kaip ir visi tėvai, noriu jas apsaugoti ir matyti, kaip jos užkariauja pasaulį.“

Ch. Theron gatvėje ne kartą paparacų buvo įamžinta kartu su suknele vilkinčiu Jacksonu. 

„Jos gimė tokios, kokios gimė, ir gyvena pasaulyje, kuriame gali surasti save, atsiskleisti. Ne man tai spręsti.

Mano kaip mamos darbas yra švęsti su jomis kartu ir mylėti jas, užtikrinti, kad jos turėtų viską, ko reikia, kad taptų tuo, ko trokšta. Ir aš darysiu viską, ką galiu, kad mano vaikai būtų apsaugoti“, – tęsė Charlize.

Aktorė Jacksoną įsivaikino 2012-aisiais, o kitą dukrą August – po trejų metų.

Tai – ne pirmas kartas, kai žinoma Holivudo aktorė pasakojo auginanti dvi dukras. „Variety“ žurnalo gruodžio mėnesio numerio „Actors on Actors“ skiltyje ji filmo „Juodoji pantera“ žvaigždei Michaelui B. Jordanui sakė auginanti „dvi jaunas gražias juodaodes afroamerikietes dukras“.

Ch. Theron juokavo, kad dėl to, jog ji savo vaikus augina leisdama jiems „būti tikraisiais savimi“, kaltinti reikėtų jos mamą, mat pati aktorė augo būtent tokioje aplinkoje.

„Augau šalyje, kurioje žmonės gyveno pusiau slėpdami tiesą, apsupti melo ir kalbų, ir niekas nieko nepasakojo atvirai. Aš buvau auginama būti visiškai kitokia. Mama mane mokė nebijoti garsiai kalbėti ir pastovėti už save“, – sakė Ch. Theron.

Charlize vaikystė buvo sunki. Jos tėvų santykiai buvo sudėtingi, namuose vyravo smurtas. Būdama paauglė, Ch. Theron matė, kaip jos mama, gindama ją ir save, nušovė neblaivų tėvą. Šis įvykis paskatino moterį prisidėti prie įvairių kampanijų, skirtų skleisti informacijai apie smurtą namuose.

„Ji ne kartą išgelbėjo mano gyvybę, tad esu jai labai skolinga“, – apie mamą kalbėjo aktorė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder