Spalio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Spalio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

2020 m. spalį sėkmė lydės aktyviuosius ir atkakliai savo tikslo siekiančius asmenis. Įpratę plaukti pasroviui irsis iš paskos. Jiems kils nenumatytų kliūčių, sprendžiant svarbus klausimus, nemalonumų darbe ir finansinių problemų. Patartina neimti kreditų ir nesiskolinti pinigų.

Meilės reikaluose taip pat derėtų būti atkaklesniems siekiant į akį kritusio asmens palankumo, o susituokusiems partneriams rekomenduojama būti pakantesniems, nes padidės grėsmė iširti net stiprioms sąjungoms.

Rudens viduryje būtina skirti daugiau dėmesio sveikatai: valgyti vitaminingą maistą, stiprinti imunitetą ir pakankamai judėti. Tik kruopščiai rūpinantis savo organizmu bus galima išvengti ligų.

AVINAS

(03 21–04 20)

Spalio mėnesį Avinui reikės labai stengtis kontroliuoti savo emocijas: bet kokia agresija atsisuks prieš jį. Jeigu norės pasakyti savo pašnekovui, kad jis neteisus, geriau to nedaryti, ypač jeigu jo oponentas – viršininkas.

Šeimoje taip pat gali kilti konfliktas dėl grubaus Avino žodžio ar neatsakingo poelgio. Smulkus barnis išaugs į grandiozinį skandalą arba – kas bus dar blogiau – į šaltąjį karą.

Kol šio ženklo atstovai spręs asmenines problemas, prie jų gali prisidėti ir finansinės. Teks ieškoti papildomo uždarbio arba smarkiai apriboti savo išlaidas.

Tokia padėtis gali sukelti hipertoniją. Numoti ranka į savo sveikatą nepatartina. Reikėtų kreiptis į šeimos gydytoją, kuris padės atgauti gerą savijautą.

JAUTIS

(04 21–05 20)

2020-ųjų spalio mėnuo Jaučiui bus sudėtingas periodas, užtat nuobodžiauti jam neteks. Šio ženklo atstovų laukia daug įdomių susitikimų, draugų ir artimųjų staigmenų, taip pat įsimintinas romantiškas pasimatymas.

Rudens viduryje Jaučiui numatytas naujas pelningas projektas, į kurį reikės skubiai įsitraukti, kitaip kas nors kitas susirinks visus laurus.

Spalio mėnesį nepatartina užsidaryti savyje, reikia daugiau dėmesio skirti artimiesiems ir bendraminčiams, kalbėtis su jais, pasakoti apie savo ateities planus. Jie duos vertingų patarimų ir suteiks tą reikalingą moralinį palaikymą.

Spalio mėnesį Jaučiui būtina susirūpinti savo sveikata. Reikėtų kreiptis į gydytoją dėl atsiradusių negalavimų ir atlikti tyrimus.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Spalio mėnesį Dvyniams nerekomenduojama planuoti svarbių naujų darbų ir reikalų, kol nebus užbaigti visi seni projektai.

Rudens viduryje šio ženklo atstovų laukia įdomūs susitikimai su draugais, tarp jų su tais, kurių daug metų nematė. Jie primins Dvyniams buvusį jaunatvišką lengvumą ir padės kitaip pažvelgti į atsiradusius gyvenimo sunkumus. Finansinėje srityje jokių problemų nenumatoma, veikiau atvirkščiai – atsiras galimybė užsidirbti nemažai papildomų pinigų iš mėgstamo užsiėmimo.

Spalio mėnesį Dvyniams patartina vengti bet kokios rizikos, stengtis neužsikrėsti jokiomis infekcijomis, atsisakyti ekstremalaus poilsio. Taip pat nepatartina skraidyti lėktuvais. Keliauti galima tik automobiliu.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Spalio mėnesį Vėžys daug dėmesio skirs savo namams ir jų interjerui. Stambius pirkinius, kurie nesusiję su buitimi, patartina atidėti vėlesniam laikui.

Vėžio laukia daug įdomių užduočių, kurias jis sugebės spręsti su entuziazmu. Šio ženklo atstovams daug džiaugsmo suteiks bendravimas su vaikais. O tiems, kurie jų neturi, teks kurį laiką prižiūrėti draugų ar giminaičių atžalas. Bendravimas su mažyliais paskatins Vėžį priimti sprendimą dėl savo šeimos papildymo. Jo partneris dėl to tik apsidžiaugs.

Vienišas Vėžys turės progą rudens viduryje sutikti sau į porą tinkamą asmenį.

Spalio mėnesį Vėžys užsimanys pradėti savo verslą. Jeigu jis ryšis tai padaryti, su laiku susikurs materialinę gerovę ir jausis dėl to patenkintas.

Vėžiui patartina stiprinti savo imuninę sistemą ir saugotis peršalimo ligų bei gripų.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

2020-ųjų spalis Liūtui bus netinkamas laikas būti vienumoje, todėl jam patartina iš anksto planuoti atostogas, savaitgalio išvykas su draugais ar artimaisiais. Jeigu tai padaryti neišeina, tai reikia bent pasistengti laisvalaikį praleisti sodyboje ar gamtoje ir pabendrauti su brangiais žmonėmis.

Pozityvi nuostata padės jam įgyvendinti profesinius sumanymus. Jo įmonėje artėja darbuotojų atleidimų iš darbo etapas, todėl Liūtui reikia pasistengti ir parodyti save iš gerosios pusės. Finansinėje sferoje kol kas vyraus stabilumas. Liūtas gaus ne tik pagrindines pajamas, bet ir procentus iš indėlių ar investicijų.

Liūtui patartina pasirūpinti savo sveikata ir išsiaiškinti pasikartojančių galvos skausmų priežastį.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Spalio mėnesį Mergelė bus lyriškai nusiteikusi, daug mąstys apie gyvenimą, filosofuos ir tinginiaus, todėl rudens viduryje apleis visus savo darbus. Užtat paskui, suvokusi, kiek laiko praleido tuštiems svarstymams, susigriebs ir padarys net daugiau, nei planavo.

Savo entuziazmu ji įkvėps ir aplinkinius. Antroji pusė mielai prisijungs prie remonto darbų, kolegos su džiaugsmu imsis Mergelės suorganizuoto projekto, kuris ateityje duos nemenką pelną, o draugai, net ir labai tingintys, susirinks į Mergelės surengtą vakarėlį.

Svarbiausia Mergelei, kad ir labai optimistiškai nusiteikusiai, nepamiršti apie visavertį miegą. Naktinėjimai gali pakenkti jos nervų sistemai ir imunitetui.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

2020-ųjų spalio mėnesį Svarstyklių laukia tam tikra sumaištis profesiniame darbe. Išlįs senos problemos, kurios nebuvo su kolegomis išspręstos laiku. Teks vėl ieškoti kompromisų santykiuose su jais.

Ant Svarstyklių pečių užgrius nemažai buitinių rūpesčių, teks padėti į bėdą pakliuvusiems giminaičiams, padirbėti vairuotoju tėvams ir aukle draugų vaikučiams.

Per rūpesčius Svarstyklės nepastebės, kad jų antroji pusė įsižeidusi, dėl to kils nedidelis barnis. Ištaisyti padėtį bus galima surengus romantišką vakarienę ar įteikus brangią dovaną.

Vieniši šio ženklo atstovai problemų asmeniniame gyvenime nepatirs, tačiau naujų, daug žadančių pažinčių užmegzti jiems nepavyks.

Spalio mėnesį Svarstyklėms reikia saugoti gerklę, stengtis nepersišaldyti, nevartoti šaltų gaivinančių gėrimų.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Skorpiono nuotaika 2020-ųjų spalio mėnesį primins šaltą rudens lietų. Savo pesimizmu jis užkrės ir kai kuriuos šeimos narius. Ištraukti jį iš depresinės nuotaikos padės užgriuvusios naujos problemos darbe.

Skorpionui teks prisiimti vadovo atsakomybę ir išvesti visą kolektyvą iš profesinės aklavietės. Toks Skorpiono energijos ir ryžto pliūpsnis padės sureguliuoti ir jo meilės santykius. Jam kils noras žengti romantišką žingsnį ir pradžiuginti savo antrąją pusę. Jis negailės pinigų tokiai akcijai, nes jo finansinė padėtis spalio mėnesį bus tikrai gera.

Kai kurių šio ženklo moteriškos lyties atstovių depresinės nuotaikos priežastis bus netikėtas nėštumas, todėl patartina apsilankyti pas ginekologą.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

2020-ųjų spalio mėnesį Šaulys bus kupinas jėgų ir energijos. Jo laukia ištisa virtinė jaudinančių įvykių ir daug įdomių pažinčių.

Šis periodas bus idealus svarbiems reikalams planuoti. Visi sumanymai bus lengvai įgyvendinti, jeigu jis pats jų neatsisakys. Tuo būtinai reikėtų pasinaudoti verslininkams. Jie galės ryžtis savo verslo išplėtimui.

Antrasis rudens mėnuo Šauliui bus kupinas romantikos. Šeimą turintiems šio ženklo atstovams antroji pusė pateiks staigmeną, kuri juos labai pradžiugins. Sutuoktiniai nuspręs išvykti į romantišką kelionę.

Tie šio ženklo atstovai, kurie dar nesurado savo antrosios pusės, praleis spalio mėnesį audringai ir aistringai, tačiau nesugebės užmegzti rimtų santykių.

Šaulio ženklo moterims bus palankus metas pastoti. Jeigu jos neplanuoja šeimos papildymo šiuo metu, tai turėtų būti atsargios.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

2020-ųjų  spalio mėnuo pradžiugins Ožiaragį laimėjimais ir pasisekimais visose svarbiose gyvenimo srityse. Visos problemos, kurios anksčiau trukdė būti laimingam, pasitrauks į šalį, todėl jis galės imtis bet kokių darbų, nesibaimindamas pralaimėjimų.

Rudens viduryje Ožiaragiui bus pasiūlyta padirbėti prie naujo projekto. Atsisakyti neverta. Net jeigu jam asmeniškai pasirodys, kad siūlomas projektas yra neperspektyvus, tačiau po atitinkamų pastangų jis gali tapti gana pelningas. Svarbiausia dirbti savarankiškai, sprendimus priimti pačiam, nesižvalgant į kitus.

Ožiaragio meilės santykiuose įsivyraus sąstingis. Šeimą turintys šio ženklo atstovai svajos apie ramybę ir jaukumą, kurį jiems mielai parūpins jų antroji pusė.

Vienišas Ožiaragis galės daug linksmintis, užmegzti naujų pažinčių, tačiau jo santykiai nesieks toliau nei lengvas nflirtas.

VANDENIS

(01 21–02 19)

2020-ųjų spalį sustiprės Vandenio pozicijos visuose gyvenimo frontuose. Darbe laukia permainos, atsiras galimybė pakilti aukščiau karjeros laiptais. Svarbiausia pademonstruoti savo profesionalumą vyresnybės akyse, o tam reikia nuolat plėsti savo žinias ir gilinti patirtį. Palankus metas kelti kvalifikaciją.

Asmeniniame gyvenime taip pat gali įvykti dekoracijų pakeitimas. Vandenis, užmezgęs meilės santykius, bet dar su savo partneriu gyvenantis atskirai, pagaliau ryšis sujungti su juo savo likimą.

Šeimą turintys šio ženklo atstovai rudens viduryje užsimanys praplėsti arba renovuoti savo būstą. Šį mėnesį jie sužinos gerą naujieną.

Tie šio ženklo atstovai, kurie dar nesutiko savo antrosios pusės, užmegs internetinę pažintį ir išgyvens virtualų romaną, kuris gali tapti rimtų ilgalaikių santykių pradžia.

Spalio mėnesį Vandeniui patartina saugotis skersvėjų ir visaip stengtis išvengti peršalimo ligų bei infekcijų.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Spalio mėnesį Žuvys daug keliaus ir važinės, tai joms suteks naujų įspūdžių ir praplės akiratį. Šio ženklo atstovai per daug laiko praleido tarp keturių sienų, kad net darbinę komandiruotę laikys puikia pramoga.

Mėnesio pradžioje jų laukia bendras projektas su bendraminčiais kolegomis. Po to jie net svarstys, ar neverta pradėti bendro verslo.

Spalio mėnesį Žuvys turės padėti savo giminaičiams tvarkyti sudėtingus reikalus, už tai pastarieji pakvies jas paatostogauti ir pailsėti kartu.

Antras rudens mėnuo Žuvims bus permainų asmeniniame gyvenime etapas. Kai kurie šio ženklo atstovai nuspręs nutraukti varginančius ir nusibodusius santykius, o kai kurie, priešingai, pasiūlys ranką mylimam žmogui.

Spalio mėnesį Žuvims patartina atsisakyti rizikingų sporto rūšių, nes bus didelis pavojus patirti traumą. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder