Skiriasi I. ir J. Morkūnai: teismui pateiktas skyrybų prašymas

Skiriasi I. ir J. Morkūnai: teismui pateiktas skyrybų prašymas

Vis netylančios kalbos apie žinomos poros santykių krizę pasitvirtino. Teismui Indrė Morkūnienė pateikė skyrybų prašymą.

Šią naujieną portalui Delfi patvirtino žinoma moteris, tačiau situacijos nedetalizavo. „Neigti informacijos, kuri yra vieša, nėra prasmės. Mano pareiga yra išsaugoti šeimą ir trys ketvirtadaliai jos dar yra likę, o apie vieną ketvirtadalį ir jo pasirinktą kelią siūlau klausti tiesiogiai“, – portalui Delfiteigė ji.

Vos prieš savaitę kalbas apie skyrybas Jogaila Morkūnas griežtai neigė. „Tai yra vienareikšmiškai nesąmonė. Aš galiu įdėti daug nuotraukų su savo vaikais, kad parodyčiau, kaip gerai mes leidžiame laiką, paskelbti daugybę nuotraukų instagrame, kad visiems tik ramiau būtų“, – portalui 15min sakė J. Morkūnas.

„Visa tai, ką pasakėte, yra labai skaudu, bet daugiau komentuoti negaliu. Man reikia laiko su tuo susitaikyti“, – prieš savaitę tikino I. Morkūnienė. Šį jos komentarą J. Morkūnas vadina tik neteisingai suprasta informacija. 

„Aš susiskambinau po to interviu su Indre, kuri buvo ne taip suprasta. Ji norėjo pasakyti, kad ją, kaip ir mane, skaudina tokie vaikščiojantys gandai. Skaudu tai girdėti, skaudu, kokios nesąmonės yra pilamos. Taip, išgyvename skaudžiai tokią situaciją, nes nesąmones mums pila ant galvos“, – situaciją portalui 15min komentavo J. Morkūnas.

J. Morkūnas teigia gyvenantis su Indre po vienu stogu ir neigia kalbas apie šeimos krizę. 

Alfa.lt primena, kad Indrė ir Jogaila žiedus sumainė prieš ketverius metus – 2015-ųjų rugsėjį. I. Kavaliauskaitei tai yra pirmoji santuoka, o J. Morkūnui – antroji. Pora augina du vaikus. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder