Skarelė – privalomas šiltojo sezono aksesuaras

Skarelė – privalomas šiltojo sezono aksesuaras

Pavasaris – ne tik gamtos atbudimo metas, bet ir garderobinės atnaujinimo laikas. Negalime sulaukti, kada išsivaduosime iš žieminių paltų ir juos iškeisime į „lengvesnius“ bei spalvingesnius drabužius. Kiekvienos drabužių parduotuvės vitrinos skatina įsigyti ką nors naujo, tačiau kaip „nepamesti galvos“ ir neprisipirkti to, ko nereikia?

„Make Me Stylish” stilisčių komanda pataria „nepulti stačia galva“ į sezoninius apsipirkimus, nes tai gal ir moteriška, tačiau, dažnai nelabai racionalu.

Jeigu atidžiau peržvelgtume savo spintą - tikrai visos turime tokių spontaniškų pirkinių, kurie it kokie spintos vaiduokliai laukia savo „žvaigždžių valandos“, tačiau ji taip niekada ir neateina.

Taigi nuo ko pradėti atsinaujinimą? – „Ogi nuo apsivalymo ir spintos revizijos, nes tik taip ją tikslingai papildysite.“

Norint be didesnių investicijų atnaujinti savo įvaizdį, „Make Me Stylish” siūlo atsigręžti į aksesuarus. Jie gali neatpažįstamai pakeisti seną drabužį ir suteikti jam naujų atspalvių.

Gera naujiena moteriškumo puoselėtojoms, kad šį sezoną vėl į madą sugrįžta įvairių dydžių skarelės. Spalvos, įvairūs raštai, ir viskas, kas ryšku, gal net iš pirmo žvilgsnio sunkiai suderinama, puikiai pagyvins pavasario ir vasaros įvaizdį.

Nebijokite skarelių panaudoti ne pagal paskirtį, pavyzdžiui vietoje dirželio, susirišti plaukus. Taip pat drąsiai, skareles derinkite prie paltų, švarkų. Čia fantazijai ribų nėra, svarbiausia, kad pačios jaustumėtės sau gražios!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder