Šeštadienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Astrologinė prognozė rugpjūčio 18-ai, šeštadieniui:

Astrologinė prognozė rugpjūčio 18-ai, šeštadieniui:

AVINAS. Būsite linkę išlaidauti malonumams arba norėdami padaryti įspūdį patinkančiam asmeniui. Nusimato diskusijos su žmonėmis, kurie kitaip mąsto bei vertina tikrovę, įvykius. Verčiau paieškokite temos, kuri nekelia konfrontacijos.

JAUTIS. Šiandien ir niauksitės, ir džiaugsitės. Būkite atlaidesni tiems artimiems žmonėms, kurie nevaldo savo liežuvio. Su geru partneriu galite labai įdomiai praleisti laisvalaikį. 

DVYNIAI. Tinginiauti ir nuobodžiauti nebus kada. Tikriausiai neatsikratysite reikalų, susijusių su nebaigtais remonto ar ūkiniais, techniniais darbais. Patartina daugiau laiko praleisti gamtoje su mielais jums žmonėmis. 

VĖŽYS. Būsite dėmesingi ir dosnūs savo mylimiesiems bei vaikams. Tikėtini romantiški nuotykiai. Vakare jus gali apsėsti tvarkos, švaros ar grožio manija. Galbūt suksite galvą, kaip geriau pakoreguoti įvaizdį, puošitės ar pan. Kažkas jus išties įvertins.

LIŪTAS. Tiktų darbuotis žemės ūkyje, meistrauti arba ilsėtis gamtoje. Daugiau būkite gryname ore, sportuokite. Tik nereikėtų pykti, jeigu šeimos nariai turi kitų planų. Vakare galite tikėtis linksmybių, pramogų. Įmanomas kvietimas į renginį, iškylą.

MERGELĖ. Nuotaikos ir emocijos bus nepastovios. Galbūt teks atlikti kokias nors pareigas, susijusias su giminaičiais, šeimos nariais arba rūpės kažką nusipirkti ar parduoti. Vakare jau itin norėsis namų komforto, ramaus jaukumo.

SVARSTYKLĖS. Jeigu niekur neišvyksite, tai tikriausiai daug dėmesio skirsite žemės ūkiui, buičiai. Naudingiau praleisite laiką, jei nesiblaškysite, o iš anksto susiplanuosite šią dieną. Vakare nusimato susitikimai su giminaičiais, draugais. 

SKORPIONAS. Jeigu jums šiandien nereikia dirbti ir galite nevaržomai mėgautis laisvalaikiu, tuomet daug kas džiugins. Tiktų dalyvauti konkurse, varžybose ar kitur, kur galima laimėti prizą, aplodismentus ir t.t. 

ŠAULYS. Jus gali kamuoti ilgesys, vienišumo jausmas. Galbūt nuoširdžiai, o gal dėl paslėptų motyvų būsite itin jautrūs kitų reikmėms. Vakare nusimato įdomi kompanija, pažintys. Visgi būkite atsargesni, rūpinkitės sveikata.

OŽIARAGIS. Galite tikėtis įdomaus laisvalaikio, draugiškų patarimų, supratimo, dėmesio. Vakare draugijos nebeprireiks. Vienumoje kurdami, medituodami galite patirti nekasdieniškų akimirkų.

VANDENIS. Gali atsirasti naujų interesų. Neišsprendžiamas problemas, nemalonius pokalbius stengsitės išmesti iš galvos. Nestabdykite savęs, jeigu norėsis eiti į viešumą, vykti į renginius, pasimatymus. 

ŽUVYS. Jausite permainų troškulį, trokšite įspūdžių, todėl nenustygsite vietoje. Įdomiausia bus, jei dabar keliaujate. Pasidomėkite kultūros vertybėmis bei tuo, kas vyksta toli nuo rutinos.

Geros dienos! 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder